Αλεξάνδρα Νικολαΐδου-Ντέμης Νικολαΐδης
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου-Ντέμης Νικολαΐδης/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Ντέμης Νικολαΐδης: H πρώτη κοινή φωτογραφία του με τη σύντροφό του -Πήγαν διακοπές στην Άνδρο


Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις. Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου επέλεξαν την Άνδρο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και συγκεκριμένα τα Άχλα.

Η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της. Στη φωτογραφία φαίνεται η σκιά της δίπλα σε εκείνη του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ντέμης Νικολαΐδης: H πρώτη κοινή φωτογραφία του με τη σύντροφό του -Πήγαν διακοπές στην Άνδρο

Μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει προχωρήσει στη ζωή του και εδώ και καιρό είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν έχει μιλήσει για τη σχέση του παρά μόνο όταν κυκλοφορούσαν φήμες πως είναι έγκυος: «Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά. Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είχε σημειώσει.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών και έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα, ενώ ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ είναι φίλη της Κατερίνας Καινούργιου.

Το πρόσωπό της φαίνεται γνώριμο και όχι άδικα, καθώς η ίδια σε πολύ νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης, υποδυόμενη τη μικρή «Μαργαρίτα» στην τηλεοπτική σειρά «Καληνύχτα μαμά» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 1996.

SHARE