Ντίνος Καρύδης-Τζούλια Αργυροπούλου
Ντίνος Καρύδης-Τζούλια Αργυροπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

O Ντίνος Καρύδης ντυμένος γαμπρός την ημέρα του γάμου του με την Τζούλια Αργυροπούλου


Ο Ντίνος Καρύδης γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ του στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του.

Η τρυφερή δημοσίευση έγινε με αφορμή την επέτειο του γάμου του καθώς ο ηθοποιός παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζούλια Αργυροπούλου στις 21 Φεβρουαρίου του 1969.

Ο Ντίνος Καρύδης μάλιστα σημείωσε στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Σαν σήμερα, 21 Φεβρουαρίου ανεβήκαμε τα σκαλιά της εκκλησίας! 54 χρόνια περάσανε. Να ζήσουμε!».

Σημειώνεται ότι η κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη, γεννήθηκε την ίδια χρονιά, στις 9 Αυγούστου του 1969.

Ο Ντίνος Καρύδης και η Τζούλια Αργυροπούλου είναι ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι του ελληνικού θεάτρου και παραμένουν αγαπημένοι μέχρι και σήμερα.

O Ντίνος Καρύδης ντυμένος γαμπρός την ημέρα του γάμου του με την Τζούλια Αργυροπούλου

Ο Ντίνος Καρύδης διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, όπου αναρτά διάφορα throwback στιγμιότυπα από την οικογενειακή του ζωή ή την καριέρα του στο θέατρο. Πρόσφατα, ο ίδιος επέλεξε να δημοσιεύσει μια ρετρό φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο ντυμένο γαμπρό στον γάμο του στο πλευρό της αγαπημένης του, Τζούλιας Αργυροπούλου.

«Με την γυναίκα μου, Τζούλια, γνωριστήκαμε όταν παίζαμε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια», το καλοκαίρι του ’66. Της χρωστάω τα πάντα και πρώτα απ΄ όλα αυτό το παιδί, που ήταν το δώρο του Θεού σε μας» έχει σημειώσει ο Ντίνος Καρύδης για την κόρη του, Σμαράγδα.

SHARE