Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με μπεζ πουλόβερ και μαύρο ζιβάγκο
Το συνδύασε με μαύρο παντελόνι/Φωτογραφία: NDP photo agency
09|01|2020 11:37
SHARE
ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΛΛΙΩΣ

H Ντορέττα Παπαδημητρίου σου δείχνει τον τρόπο να φορέσεις το πουλόβερ με ένα twist


Τα πουλόβερ είναι το απόλυτο ρούχο του χειμώνα. Είναι πρακτικά, cozy, αλλά και όμορφα, κομψά κομμάτια που δεν αποχωριζόμαστε στο κρύο.

Τα πουλόβερ είναι από τα βασικά κομμάτια του χειμώνα. Μας βολεύουν, μας κρατούν ζεστές όλη μέρα, κάποιες φορές νομίζουμε ότι μας παχαίνουν, αποπνέουν άνεση. Τα φοράμε και τις περισσότερες φορές δεν ακολουθούμε κανένα στιλιστικό κανόνα. Τα συνδυάζουμε με ένα παντελόνι και αυτό είναι όλο. Με ένα πουλόβερ μπορούμε να κάνουμε αμέτρητους συνδυασμούς που μπορούν να μας κολακέψουν.

Η μόδα επιτάσσει την άνεση και ένα oversized πουλόβερ μπορεί να γίνει ένα κομμάτι που δεν θα θες να αποχωριστείς. Αν θέλεις όμως να φορέσεις με έναν διαφορετικό τρόπο το πουλόβερ σου και να τονίσεις την μέση σου, μπορείς να δοκιμάσεις το τρικ της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία συνδύασε το μπεζ πουλόβερ της με μαύρο παντελόνι και μαύρο ζιβάγκο.

Η ηθοποιός έβαλε ένα κομμάτι του πουλόβερ της μέσα από το παντελόνι και έτσι ανέδειξε την μέση της και την επίπεδη κοιλιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με πουλόβερ
Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήγε στο θέατρο Ακροπόλ για να κόψει την βασιλόπιτα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Hairspray» στην οποία πρωταγωνιστεί.


Κώστας Κόκλας-Ντορέττα Παπαδημητρίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE