Ντορέττα Παπαδημητρίου γιοι
Φωτογραφία: dorettapapadimitriou_official/instagram
22|11|2021 14:42
SHARE
ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της στόλισαν το δέντρο -Την πέρασαν σε ύψος


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

Στο κλίμα των εορτών φαίνεται να έχει μπει η ελληνική showbiz, αφού όλο και περισσότεροι celebrities ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς των σπιτιών τους.

Έτσι και η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση του μαγειρικού reality «Game Of Chefs», μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram μια οικογενειακή φωτογραφία, από την ημέρα που στόλισαν το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται όλη η οικογένεια: η μητέρα της Ντορέττας, η αδερφή της Ελίνα με την μικρή της κόρη και οι δύο γιοι της, σε μια σπάνια λήψη, αφού η ίδια φροντίζει να είναι τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ντορέττα έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, τον Φίλιππο και το Διονύση.

Όλη η οικογένεια ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με την μικρή ανιψιά της να κλέβει την παράσταση στην αγκαλιά της.

Η Ντορέττα έχει δηλώσει στο παρελθόν πως η αδερφή της Ελίνα επέλεξε να κάνει και να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, μια απόφαση που στήριξε όλη η οικογένεια. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει συγκινημένη για αυτό στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Από την άλλη οι δύο γιοι της έχουν μεγαλώσει πολύ και βρίσκονται ήδη στην εφηβεία.

Μάλιστα, την έχουν περάσει σε ύψος!

instagram/@dorettapapadimitriou_official
SHARE