Φωτογραφία: Instagram/@dorettapapadimitriou_official
Φωτογραφία: Instagram/@dorettapapadimitriou_official
28|12|2023 15:02
SHARE
ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα στιγμιότυπα με τους γιους της και τη μητέρα της από τις γιορτές


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από τα Χριστούγεννα με τους γιους και τη μητέρα της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη,με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 2004 έως το 2011, τον Φίλιππο και το Διονύση. Ο Διονύσης είναι σήμερα 19 ετών και ο Φίλιππος 17.

Οι δύο γιοι της, είναι η προτεραιότητα της και, σε πολλές συνεντεύξεις της έχει μιλήσει με αγάπη και τρυφερότητα για τη μοναδική σχέση που έχει δημιουργήσει με τα παιδιά της.

Δείτε τους δύο γιους της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Και μπορεί η ίδια να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, όμως, οι φωτογραφίες με τους δύο γιους της είναι μετρημένες και σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα καθώς αποφεύγει διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας όταν πρόκειται για τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά πάντως, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο με τον Διονύση, τον Φίλιππο αλλά και τη μητέρα της από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα δύο νεαρά αγόρια έχουν στις πλάτες τους, ο ένας τη μητέρα και ο άλλος τη γιαγιά τους, και χαμογελαστοί κοιτούν την κάμερα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγραψε στη λεζάντα «Αυτοί είμαστε. Χρόνια πολλά από εμάς! Με υγεία, τύχη και πολλά χαμόγελα».

SHARE