Ντορέττα Παπαδημητρίου γιοι
Φωτογραφία: dorettapapadimitriou_official/instagram
19|11|2022 09:33
SHARE
INSTAGRAM

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον μικρότερο γιο της, Φίλιππο -Είναι ένας κούκλος


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια όμορφη φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της, τον Φίλιππο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια περήφανη μαμά και μάλιστα η σχέση που έχει με τους δύο της γιους είναι μοναδική. Διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα σε αυτές τις δημοσιεύσεις έχουμε δει και φωτογραφίες με τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο, ωστόσο φροντίζει να μην είναι πολλές αφού όταν πρόκειται για τα παιδιά της αποφεύγει διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και έτσι είχαμε ευκαιρία δούμε τον γιο της, Φίλιππο, ο οποίος έκλεισε τον Μάρτιο τα 16.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον μικρότερο γιο της, Φίλιππο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε στους followers της πως ταξίδεψε στη μαγική Χαϊδελβέργη της Γερμανίας και φυσικά μαζί της είχε την καλύτερη παρέα.

Μαζί της ήταν και ο 16χρονος γιος της, Φίλιππος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και την έχει περάσει σε ύψος. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της γράφοντας πως η πόλη αυτή είναι σαν παραμύθι ενώ σε Instagram Story έδωσε ακόμη ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Μητέρα και γιος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου φρόντισε να τονίσει πόσο περήφανη μαμά είναι επισημαίνοντάς το στη φωτογραφία της.

Φωτογραφία: Instagram/@dorettapapadimitriou_official
SHARE