Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου/ Φωτογραφία: Instagram/ @dorettapapadimitriou_official
24|03|2024 08:57
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της, Φίλιππος, έγινε 18 ετών -«Θέλουμε σκαμνάκι για να τον φτάσουμε»


Τα γενέθλιά του είχε ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ο οποίος έγινε 18 ετών.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 2004 έως το 2011, τον Φίλιππο και τον Διονύση. Ο Διονύσης είναι 19 ετών και ο Φίλιππος μόλις έκλεισε τα 18.

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν παρέλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα από τους εορτασμούς των γενεθλίων του Φίλιππου, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα μια τρυφερή αφιέρωση στον γιο της.

«Χρόνια πολλά στο μικρό μου. Στο μικρό μου, που εδώ και καιρό βέβαια θέλουμε σκαμνάκι για να τον φτάσουμε, αλλά σήμερα έγινε επίσημα ενήλικας κι αυτός. Μας έκανε έκπληξη και ο αδερφός του και ήρθε από την Κύπρο,να είναι μαζί σε αυτά τα γενέθλια. Να τα εκατοστήσεις αγόρι μου. Σε θαυμάζω για το μυαλό και την ψυχή σου και εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη υγεία, τύχη, χαρές και ό,τι επιθυμείς. Η καρδιά μου πλημμυρίζει από χαρά και περηφάνια και για τους δυο σας. Όσο και να μεγαλώνετε, για μένα είστε πάντα τα μικρά μου. Τα θαύματά μου. Η ζωή μου. Σας λατρεύω» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε μια από τις δύο φωτογραφίες βλέπουμε τον Φίλιππο μπροστά από την τούρτα του να χαμογελά λίγο πριν σβήσει τα κεράκια, ενώ στην άλλη η χαρούμενη και περήφανη μαμά Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει αγκαλιά με τους δύο γιους της.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του γιου της Ντορέττας Παπαδημητρίου:

@dorettapapadimitriou_official
@dorettapapadimitriou_official

«Όταν κάνεις παιδιά, αυτομάτως και με έναν πολύ μαγικό τρόπο, αλλάζεις εντελώς τρόπο σκέψης, ωριμάζεις. Κάτι αλλάζει και σε κάνει αυτόματα πιο υπεύθυνο. Ουσιαστικά μετατοπίζεις όλη την προσοχή που έδινες μέχρι πρότινος από τον εαυτό σου στα παιδιά. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος» έχει σημειώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

SHARE