Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου/Φωτογραφία: Doretta Papadimitriou/instagram
INSTAGRAM

H Ντορέττα Παπαδημητρίου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

Το απόγευμα της Κυριακής, 12 Νοεμβρίου, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της.

«Instagram Vs Reality και η μαγική πραγματικότητα του αποτελέσματος. Και του χρόνου να είμαστε καλά» σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποφάσισε να μπει από τώρα στο christmas mood και μάς έδωσε μια γεύση από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που έκανε για φέτος στο σπίτι της. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την διακόσμηση του σαλονιού της.

H Ντορέττα Παπαδημητρίου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Μετά την Δούκισσα Νομικού και την Καίτη Γαρμπή, σειρά είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

H ηθοποιός συνδύασε το λευκό με το χρυσό για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τοποθέτησε ένα χρυσό αστέρι στην κορυφή του δέντρου.

Μπαίνοντας από νωρίς στο πνεύμα των γιορτών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και με χιούμορ σύγκρινε την πραγματικότητα με τον κόσμο του Instagram.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έχει λευκά φωτάκια που ταιριάζουν με τις λευκές και χρυσές μπάλες.

Οπως βλέπετε στο σαλόνι της έχει μια λευκή τραπεζαρία, μπεζ χαλί και έναν ολόσωμο μοντέρνο καθρέπτη. Στον καναπέ τοποθέτησε μαξιλάρια με χριστουγεννιάτικο μοτίβο για να δώσει μια πιο γιορτινή διακόσμηση στον χώρο.

SHARE