Νύφη νυφικό
Φωτογραφία: Instagram/kylekhb
BRIDE

Νύφη από την Αυστραλία παντρεύτηκε με boho νυφικό 25 δολαρίων που βρήκε στο Facebook


Μια υπέροχη νύφη έγινε viral καθώς ξόδεψε μόλις 1000 δολάρια για τον γάμο της.

Η 27χρονη Alexa Witney και ο 30χρονος Kyle Bindon είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, που τους χάλασε τα σχέδια.

Έτσι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τη μεγάλη ημέρα τρεις φορές.

Τελικά, βρήκαν την κατάλληλη ημερομηνία ώστε να μπορούν οι γονείς της νύφης να ταξιδέψουν από την Αυστραλία στον Καναδά και αποφάσισαν να μην ξοδέψουν μια περιουσία.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι στην Daily Mail Australia, ήθελαν να ξοδέψουν όσα λιγότερα μπορούσαν καθώς τα γαμήλια πράγματα είναι αναλώσιμα και πολυδάπανα.

Έθεσαν ένα χαμηλό budget έως 1.500 δολάρια αλλά ήταν τυχεροί καθώς κέρδισαν σε έναν διαγωνισμό στο Instagram τη γαμήλια φωτογράφιση, τον ανθοστολισμό και το μακιγιάζ.

Παντρεύτηκαν σε μια υπέροχη εκκλησία στην Αυστραλία με μόλις 5 συγγενείς καλεσμένους. Μάλιστα, η νύφη παντρεύτηκε με δανεικά κοσμήματα και πέπλο ενώ οι φίλες της ήταν αυτές που της έφτιαξαν τα μαλλιά.

Όσο για το νυφικό, βρήκε το φόρεμα των ονείρων της στο Marketplace του Facebook! Το νυφικό ήταν σε ίσια γραμμή, εξώπλατο, με V neck, κεντήματα και λεπτομέρειες από κορδόνια στην πλάτη.

Της πήγαινε γάντι και μάλιστα ξόδεψε μόνο 25 δολάρια για να το αποκτήσει. Φόρεσε μάλιστα και ένα κομψό καπέλο, ενώ κρατούσε ένα ρομαντικό μπουκέτο λουλούδια.

Οι φωτογραφίες από τον bohemian γάμο τους είναι υπέροχες και κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Το ζευγάρι έκανε και εναλλακτικό ταξίδι του μέλιτος καθώς νοίκιασε ένα τροχόσπιτο και ταξίδεψε με τα δύο σκυλιά του. Η Alexa μάλιστα περιμένει ήδη το πρώτο τους παιδί.

SHARE