Η μέλλουσα πριγκίπισσα της Ιορδανίας
Η μέλλουσα πριγκίπισσα της Ιορδανίας/Φωτογραφία: Royal Hashemite Court/instagram
ROYAL STYLE

H μέλλουσα νύφη της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας με κοστούμι από τα Zara


H μέλλουσα νύφη της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας, Rajwa Khaled Al-Saif, επέλεξε ένα φούξια κοστούμι από τα καταστήματα Zara σε πρόσφατη έξοδό της.

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της, η Rajwa Khaled Al-Saif, έκανε μια εμφάνιση με τον αρραβωνιαστικό της και διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπα Χουσέιν, φορώντας ένα κοστούμι από τα Zara, το οποίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα.

H Rajwa Khaled Al-Saif είχε γενέθλια στις 28 Απριλίου με τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας να της εύχεται δημόσια χρόνια πολλά. «Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Rajwa» έγραφε η λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία.

H μέλλουσα νύφη της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας με κοστούμι από τα Zara

Η μέλλουσα βασίλισσα της Ιορδανίας η οποία θα παντρευτεί τον διάδοχο του θρόνου την 1η Ιουνίου του 2023, η Rajwa Al Saif ήταν πολύ όμορφη φορώντας ένα φούξια κοστούμι από τα καταστήματα Zara.

Φωτογραφία: www.rhc.jo

H 29χρονη επέλεξε ένα σύνολο από τα Zara το οποίο είναι από τα best sellers του high street brand.

Φωτογραφία: www.rhc.jo

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Ιούνιο. Η ημερομηνία έχει συναισθηματική αξία για τον διάδοχο του θρόνου και την οικογένειά του, καθώς οι γονείς του λίγες ημέρες μετά θα γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.

To σακάκι από τα Zara κοστίζει 69.95 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Το παντελόνι από τα Zara κοστίζει 29.95 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

SHARE