Φωτογραφία: Luisa Bergel/instagram
Φωτογραφία: Luisa Bergel/instagram
LUISA BERGEL

Ο ισπανικός γάμος με τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες -Η νύφη φόρεσε το 50s νυφικό της γιαγιάς της


Στις 26 Αυγούστου η Ισπανίδα Luisa Bergel παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στο θέρετρο Sotogrande.

Η νύφη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και φόρεσε το ίδιο νυφικό που φόρεσε η μητέρα και η γιαγιά της την ημέρα του γάμου τους. Η γιαγιά της το φόρεσε το 1959 και η μητέρα της το 1989.

H Luisa Bergel που έχει λογαριασμό στο Instagram με το ψευδώνυμο «mylu» τράβηξε την προσοχή του ισπανικού περιοδικού Elle που εστίασε στο γεγονός ότι φόρεσε το ίδιο νυφικό με τη μητέρα και την γιαγιά της.

Μάλιστα το νυφικό ήταν σχεδιασμένο από τον Ισπανό σχεδιαστή της βασιλικής αυλής, Manuel Pertegaz, ο οποίος είχε σχεδιάσει το νυφικό της βασίλισσας Λετίθια στον γάμο της με τον Φελίπε το 2004.

Η νύφη που φόρεσε το ίδιο νυφικό με τη μητέρα και την γιαγιά της -Aπό τον Ισπανό σχεδιαστή Manuel Pertegaz

Η Ισπανίδα Luisa Bergel ήταν η πιο διάσημη νύφη του Σαββατοκύριακου που μάς πέρασε στο Instagram. Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Cristian Flórez, στο Sotogrande και το vintage νυφικό της ήταν το highlight της ξεχωριστής ημέρας.

Η μητέρα της φόρεσε το ίδιο νυφικό το 1989 την ημέρα του γάμου της.

Το ίδιο έκανε και η γιαγιά της το 1959:

Ο βασιλικός ράφτης της Ισπανίας Manuel Pertegaz, ο οποίος πέθανε το 2014, σχεδίασε το ρομαντικό και κομψό νυφικό το οποίο περιλάμβανε λευκά γάντια και πέπλο.

Οι καλεσμένες του γάμου ήταν όλες καλοντυμένες και stylish. Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν και η Ισπανίδα socialite Tamara Falcon, η οποία παντρεύτηκε φέτος το καλοκαίρι.

SHARE