Neil Jones Photography / SWNS
Neil Jones Photography / SWNS
27|09|2022 11:20
SHARE
ΝΥΦΗ

Την άφησε ο γαμπρός τη μέρα του γάμου τους αλλά έκανε κανονικά τη δεξίωση και πέρασε τέλεια


H ιστορία της Kayley Stead δεν θυμίζει καμία άλλη ενώ παράλληλα είναι το τρανό παράδειγμα για κάθε νύφη εκεί έξω που ο γάμος της δεν πραγματοποιείται τελικά, πως, ακόμη και οι πιο στενάχωρες καταστάσεις πρέπει να διαχειρίζονται με αισιοδοξία και χιούμορ.

Η Ουαλή νύφη έμεινε να περιμένει τον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας, για την ακρίβεια, ο γαμπρός είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, χωρίς καμία εξήγηση.

Η Kayley Stead άρχισε να βγαίνει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της τον Δεκέμβριο του 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2020. Ο γάμος τους δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση. Σε δηλώσεις της, όσον αφορά την προηγούμενη ημέρα του γάμου της τόνισε πώς εκείνη έμεινε σε ένα Airbnb το βράδυ πριν από το πάρτι με τις φίλες της, ενώ ο γαμπρός και οι κουμπάροι διέμεναν σε ένα τροχόσπιτο κοντά στον χώρο που θα πραγματοποιούνταν ο γάμος. Το επόμενο πρωί, η Stead και οι παράνυμφοι ξύπνησαν για να ετοιμαστούν ωστόσο ένας από τους φίλους του γαμπρού τηλεφώνησε για να τους ενημερώσει ότι ο γαμπρός είχε εξαφανιστεί.

«Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι είχε φύγει σίγουρα πριν με πανικοβάλουν» δήλωσε σε συνέντευξή της όπως αναφέρεται στο New York Post. «Είδα τον γαμπρό γύρω στις 4 μ.μ. την ημέρα πριν από το γάμο και δεν έχω νέα του από τότε», δήλωσε η Stead. Προσπαθήσαμε να τον προσεγγίσουμε, αλλά δεν λάβαμε καμία απάντησή του. Δεν είχα καμία εξήγηση - όχι ότι θέλω τώρα, γιατί είναι πια πολύ αργά.» Γύρω στις 11 το πρωί, ο πατέρας του γαμπρού αποκάλυψε ότι τελικά ο γαμπρός «το έσκασε» και εκείνη ήταν η στιγμή που η Stead κατέρρευσε. «Σε εκείνο το σημείο είχα φύγει. Έκλαιγα με λυγμούς», είπε, προσθέτοντας ότι έπρεπε να μεταδώσει τα νέα στους υπόλοιπους και αυτό την έκανε να νιώθει ακόμα χειρότερα.

Ο βιντεογράφος και ο σκηνοθέτης του γάμου της τότε, σκέφτηκαν μια ιδέα για να της φτιάξουν το κέφι αλλά και για να διαχειριστούν με χιούμορ την κατάσταση. Σκοπός τους ήταν η νύφη να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να συνεχίσει τον γάμο αφού, όλα αυτά τα χρήματα, όπως λένε, δεν θα τα έπαιρνε πίσω, γιατί λοιπόν να πήγαιναν χαμένα;Ενώ η εξαφάνιση του γαμπρού παραμένει ένα μυστήριο, η Stead ήταν αποφασισμένη να περάσει μια ξεχωριστή ημέρα, έτσι, συνέχισε την εκδήλωση του γάμου της στο Oxwich Bay Hotel στο Swansea της Ουαλίας και μάλιστα έκανε ό,τι είχε προγραμματίσει.

Ξεκίνησε τη βραδιά της χορεύοντας βαλς στη δεξίωσή μαζί με τις φίλες της, χόρεψε τον πρώτο της χορό με τα αδέλφια της και τον μπαμπά της Brian, ενώ έκοψε με χαρά τη γαμήλια τούρτα της.

Τι κι αν η νύφη εγκαταλείφθηκε, περπάτησε με φίλες και φίλους μέσα από ένα μονοπάτι με βεγγαλικά πριν περάσει τη νύχτα στη νυφική σουίτα.

Όπως όλα δείχνουν, η Kayley Stead δεν μετανιώνει για τίποτα, αν και στεναχωριέται για την εξέλιξη της σχέσης της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Εκείνο που της δίνει κουράγιο είναι πως περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν.

Δείτε το βίντεο από το γάμο της Kayley Stead

SHARE