νύφη με κόκκινο νυφικό
Φωτογραφία: Gillie Bird
14|11|2022 12:01
SHARE
COOL BRIDE

Μια υπέροχη νύφη με κόκκινο νυφικό σε 80s στιλ και μαύρα πέδιλα -Το έραψε η γιαγιά της


Μία από τις «μαγικές» ιδιότητες του Instagram ως προς τους γάμους, είναι ότι προσφέρει άφθονη έμπνευση για bridal looks.

Όχι μόνο τα curated bridal looks κάποιου σχετικού περιοδικού ή κάποιου editorial, αλλά τις επιλογές γυναικών από όλο τον κόσμο που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και επιλέγουν ρούχα που ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν ως νυφικά, μέχρι τώρα.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια, γυναίκες που έχουν φορέσει νυφικά σε ιδιαίτερα χρώματα, με ασυνήθιστα σχέδια ή που απλώς έχουν επιλέξει ένα καθημερινό casual φόρεμα από οικονομικό brand (όπως τα Zara) έχουν αποθεωθεί από τους followers, με τις φωτογραφίες τους να γίνονται δημοφιλείς σε accounts αφιερωμένα σε νύφες από όλο τον κόσμο.

Ένα από τα αυτά τα pages είναι το The anti bride, που πουλά νυφικά αλλά και φιλοξενεί φωτογραφικά αφιερώματα από αληθινούς γάμους.

Ένας γάμος- αφιέρωμα που μας τράβηξε την προσοχή ήταν αυτός της Koren και του Io, στο Τορόντο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε dating app και ταίριαξαν αμέσως- μάλιστα, η Koren δήλωσε ότι τον ερωτεύεται κάθε μέρα και πιο πολύ.

Το highlight του γάμου ήταν, χωρίς αμφιβολία, το υπέροχο νυφικό της Koren σε κόκκινο χρώμα.

Μάξι, με χαρακτηριστικό 80s πατρόν που εφαρμόζει στη μέση αλλά το ντραπέ, κλειστό ντεκολτέ, έμοιαζε να βγήκε από το ατελιέ σχεδιαστή.

Και πράγματι βγήκε, αλλά όχι από ατελιέ -το έραψε η γιαγιά της Koren για να το φορέσει η κόρη της, ως νύφη. Φορώντας το νυφικό, η Koren δήλωσε ότι ένιωθε ότι τιμά τις γυναίκες της οικογένειά της.

Μάλιστα, η ίδια είχε επιλέξει ένα λευκό νυφικό και δύο εβδομάδες πριν το γάμο, άλλαξε γνώμη, θέλοντας να φορέσει κάτι που την έκανε να νιώθει περισσότερο ο εαυτός της.

Το συνδύασε με ντελικάτα μαύρα πέδιλα, και ένα πέπλο που της έφτιαξε μια μοδίστρα πέπλων που ανακάλυψε στο Etsy!

Στο party της ίδιας βραδιάς, η Koren άλλαξε τα παπούτσια της σε λευκά sneakers για να χορεύει πιο άνετα.

Απλά υπέροχη!


Instagram: Gillie Bird Photography
Instagram: Gillie Bird Photography

Instagram: Gillie Bird Photography

Gillie Bird Photography

Gillie Bird Photography
SHARE