νύφη με μαύρο νυφικό
Φωτογραφία: Esme Whiteside Photography
08|04|2022 12:47
SHARE
BRIDAL CHIC

Η νύφη με το σαγηνευτικό μαύρο νυφικό και οι παράνυμφες με sparkly dresses: Ένας γάμος -όνειρο


Κάθε νυφικό είναι εξ'ορισμού ξεχωριστό και ιδιαίτερο, και αντανακλά την προσωπικότητα της νύφης που το επιλέγει.

Όμως η επιλογή ενός μαύρου νυφικού και η έκπληξη προς τους καλεσμένους, δείχνει πραγματικά διάθεση πειραματισμού και στιλιστική τόλμη.

Η Alex αποφάσισε να κάνε αυτή την τολμηρή επιλογή για τον γάμο με τον αγαπημένο της David και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβρη σε ένα βρετανικό αρχοντικό στο Ellingham της Βρετανίας, μετά από 13 χρόνια σχέσης και μια αναβολή του γάμου τους λόγω της πανδημίας.

Η Alex επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο νυφικό με maxi full skirt και έναν ώμο, ένα ντελικάτο ασημένιο μενταγιόν και ασημένια σκουλαρίκια που έδιναν λάμψη στην εμφάνιση.

Το wavy hairlook που επέλεξε της πήγαινε υπέροχα, ενώ το headpiece από τη μία πλευρά έδινε μια vintage νότα στην εμφάνιση.

Το μαύρο νυφικό που της ταίριαζε άψογα, «έδεσε» μοναδικά και με τα ασημένια, sparkly φορέματα που φόρεσαν οι παράνυμφες, δημιουργώντας μια εικόνα goth, μοντέρνου παραμυθιού.

Όπως δήλωσε η Alex, το μαύρο είναι το αγαπημένο της χρώμα αλλά για να κάνει την ημέρα του γάμου της πιο ξεχωριστή, ήθελε να διαλέξει ένα λευκό νυφικό.

Ωστόσο, όταν μπήκαν στο πρώτο κατάστημα με τη μητέρα και την κουμπάρα της και το είδαν στην κρεμάστρα, εκείνες της πρότειναν να το δοκιμάσει για πλάκα.

«Όταν βγήκα από το δοκιμαστήριο και είδα τη μητέρα μου να δακρύζει, άρχισε να είναι λιγότερο αστείο και περισσότερο μια πιθανή επιλογή». Όπως λέει, δοκίμασε μερικά ακόμα πιο «παραδοσιακά» σχέδια, αλλά κανένα δεν της ταίριαζε όσο αυτό.

Τελικά επέλεξε αυτό, θεωρώντας, μεταξύ άλλων, συμβολικό το γεγονός ότι ήταν το πρώτο νυφικό που δοκίμασε, στο πρώτο κατάστημα που πήγε.

Φυσικά, όπως λέει, οι καλεσμένοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό!


Esme Whiteside Photography

Esme Whiteside Photography

Esme Whiteside Photography
SHARE