νύφη και γαμπρός φιλιούνται
Φωτογραφία:Instagram/@rojopicota
30|04|2022 09:00
SHARE
BRIDAL LOOK

H Iσπανίδα νύφη που παντρεύτηκε με κοστούμι Zara και παπούτσια Mango


Η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια των περισσότερων ανθρώπων, με τους προγραμματισμένους γάμους να παίρνουν μία ή και περισσότερες αναβολές.

Στη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων άλλαξαν πάρα πολλά, και πολλοί άνθρωποι επαναπροσδιόρισαν τις επιθυμίες και τους στόχους τους, βάζοντας διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι από τους γάμους που αναβλήθηκαν, έγιναν τελικά, αλλά σε πολύ χαλαρό context με λίγους καλεσμένους, ενώ άλλοι επωφελήθηκαν από την περίσταση για να διοργανώσουν ένα grande πάρτι με φίλους.

Πάντως, όσον αφορά τα νυφικά, όλο και περισσότερες νύφες στρέφονται σε οικονομικές επιλογές που ξεφεύγουν από το παραδοσιακά πανάκριβο νυφικό, και επιλέγουν ρούχα που θα μπορέσουν μελλοντικά να αξιοποιήσουν και σε άλλες περιστάσεις.

Παρόμοια είναι η περίπτωση μιας Ισπανίδας νύφης που έκλεψε την καρδιά του Instagram το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την ιδιαίτερη επιλογή της αντί για νυφικό.

Η ίδια επέλεξε ένα πολύ σικάτο, λευκό oversized κοστούμι από τα Zara και μπεζ σουέντ γόβες από τα Mango και μάλιστα ανέφερε τα ονόματα των brands στη λεζάντα της φωτογραφίας της, δίνοντας έμπνευση στις γυναίκες που λάτρεψαν το look της.

Όπως φαίνεται, το μυστήριο τελέστηκε σε δημαρχείο και ο γαμπρός επέλεξε ένα εξίσου κομψό αλλά casual look, με μαύρο κοστούμι και μπεζ πουλόβερ με ψηλό λαιμό.

Η νύφη ολοκλήρωσε το look με μία cosy αλλά πολύ κομψή γούνινη ετόλ σε απαλή μωβ απόχρωση, την οποία, όπως έγραψε, δανείστηκε από μία φίλη της!

Το Instagram λάτρεψε την casual αλλά πολύ κομψή επιλογή της, ενώ μπορείτε να αγοράσετε το στιλάτο κοστούμι που φόρεσε, καθώς ανήκει στην καινούρια συλλογή των Zara.

Δείτε την κομψή Ισπανίδα νύφη.

Δείτε εδώ το σακάκι

Zara σακάκι

Δείτε εδώ το παντελόνι

Zara παντελόνι
SHARE