Ο Στέλιος Κερασίδης
Ο Στέλιος Κερασίδης/Φωτογραφία: Stelios Kerasidis/instagram
INSTAGRAM

O 10χρονος μαέστρος Στέλιος Κερασίδης παίζει πιάνο στον Maestro Χριστόφορο Παπακαλιάτη


Είναι μόλις 10 ετών και είναι ήδη συνθέτης και πιανίστας.

Ο Στέλιος Κερασίδης είναι παιδί-θαύμα που διαπρέπει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, συγκεντρώνοντας βραβεία και επαίνους. Ενα γελαστό, χαρούμενο παιδί που όταν κάθεται στο πιάνο του μπορεί να σε μαγέψει. 

Μαθητής του Δημοτικού σχολείου και άκρως ταλαντούχος στο πιάνο. Είναι ο νεότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. 

Ο Στέλιος Κερασίδης που παίζει πιάνο από 2 ετών έχει υποκλιθεί μπροστά σε χιλιάδες θεατές στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου, έχει απολαύσει το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό και έχει κατακτήσει τον θαυμασμό από κριτικούς.

O 10χρονος έχει συνθέσει δικά του κομμάτια και για πολλούς είναι ο «νέος Μότσαρτ». Εκείνος δηλώνει ένα «κανονικό παιδί» που αγαπάει το πιάνο.

O 10χρονος μαέστρος Στέλιος Κερασίδης παίζει πιάνο στον Maestro Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Πρόσφατα ο Στέλιος Κερασίδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, όπου παίζει στο πιάνο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τον απολαμβάνει.

«Όταν ο μικρός μαέστρος παίζει το κομμάτι του «κύματα» στον μεγάλο Maestro Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο και όλοι οι χρήστες του διαδικτύου τον αποθεώνουν για το μεγάλο ταλέντο του.

Δείτε τη συνέντευξη του Στέλιου Κερασίδη στον ΣΚΑΪ πριν από τέσσερις μήνες:

SHARE