Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
15|06|2023 08:13
SHARE
MOTHER AND SON

Ο 17χρονος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου την περνάει ένα κεφάλι (τουλάχιστον)


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τη βλέπουμε με τον 17χρονο γιο της, Φίλιππο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μητέρα δυο παιδιών, του Διονύση και του Φίλιππου, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 2004 έως το 2011.

Η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους δυο γιους της. Μιλώντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» σχετικά με το αν όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σε ηλικία, μειώνεται ή μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ τους, απάντησε «Απομακρύνονται από τη μαμά, όπως είναι το φυσικό, το φυσιολογικό. Ανέκαθεν ήταν αυτός ο στόχος μου, σε σχέση με τα παιδιά, να τους μεγαλώσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δύναμη να πατήσουν στα πόδια τους και ν' ανοίξουν τα φτερά τους. θέλω τα αγόρια μου να γίνουν δύο άντρες ανεξάρτητοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις επιλογές και στο αποφάσεις τους, αλλά ταυτόχρονα, επειδή είμαστε πολύ της αγκαλιάς, δεν έχουν χάσει αυτή την τρυφερότητα απέναντι στη μαμά τους».

Πριν από λίγους μήνες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε ένα στόρι στο Instagram όπου ευχήθηκε στον μικρό της γιο, Φίλιππο, για τα γενέθλιά του όταν έκλεισε τα 17. «Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος. Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου», έγραψε η περήφανη μαμά, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

@dorettapapadimitriou_official

Αυτή τη φορά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με τον γιο της, Φίλιππο σε μια fun πόζα. Οι δυο τους φαίνεται να βγήκαν μαζί για shopping και αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με μια mirror selfie σε έναν ολόσωμο καθρέφτη. Ο Φίλιππος είναι εντυπωσιακά ψηλός, αφού περνάει τη μητέρα του πάνω από ένα κεφάλι.

Δείτε την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον γιο της:

@dorettapapadimitriou_official
SHARE