Αλεξία Γλίξμπουργκ
Φωτογραφία: AP Images
21|01|2023 12:49
SHARE
ΚΑΡΛΟΣ ΜΟΡΑΛΕΣ

Ποιος είναι ο 18χρονος γιος της Αλεξίας Γλίξμπουρκ που κρατά χαμηλό προφίλ


Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από την ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τα διεθνή και ελληνικά media, ωστόσο, ακόμα δημοσιεύουν άρθρα σχετικά με τα όσα έγιναν.

Ανάμεσα στους Ευρωπαίους γαλαζοαίματους που βρέθηκαν στην Ελλάδα για να παραστούν στην κηδεία του τέως βασιλιά είδαμε τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας με τη σύζυγό του, Λετίθια, τον βασιλιά Φίλιππο του Βελγίου με τη Ματθίλδη, τον βασιλιά Γουλιέλμο της Ολλανδίας με τη Μάξιμα και πολλούς ακόμα.

Το παρών φυσικά έδωσαν και όλα τα παιδιά του, όπως και τα εγγόνια του. Παρούσα ήταν και η μεγάλη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Αλεξία Γλύξμπουργκ, η οποία έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα. Η πρωτότοκη κόρη της Άννας Μαρίας και του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κατοικεί με την οικογένειά της μόνιμα στα Κανάρια Νησιά.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Ισπανό αρχιτέκτονα και ιστιοπλόο Κάρλος Μοράλες και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αριέτα, την Άννα Μαρία, τον Κάρλος και την Αμέλια.

Η εξαμελής οικογένεια βρέθηκε στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά στη Μητρόπολη Αθηνών. Μάλιστα, οι κόρες της Αλεξίας είχαν ενεργό ρόλο στην τελετή, καθώς μετέφεραν τα οικόσημα και τα μετάλλια του παππού τους.

Ο 17χρονος Κάρλος, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του, γεννήθηκε το 2005 και είναι ο μοναδικός γιος της οικογένειας. Νονοί του είναι ο θείος του, Παύλος Γλίξμπουργκ, και η Μαρί Σαντάλ. Σε αντίθεση με τη Μαρία Ολυμπία που είναι πολύ ενεργή στα social media και είναι πλέον influencer και μοντέλο για τους Dolce & Gabbana, ο νεαρός κρατά χαμηλό προφίλ, όπως και οι αδερφές του.

Δείτε παρακάτω τον γιο της Αλεξίας Γλίξμπουργκ:

Getty/ Ideal Image
Getty/ Ideal Image
Η Αλεξία με τον σύζυγό της/ NDP Photo Agency
Ο 18χρονος γιος της Αλεξίας Γλίξμπουργκ/ NDP Photo Agency
Η Αλεξία με τον σύζυγο και τα παιδιά της/ NDP Photo Agency
SHARE