Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ/Φωτογραφία:NDP photo agency
INSTAGRAM

Ο γοητευτικός αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ έχει γενέθλια -Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram


Τα γενέθλιά του είχε ο αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, Μπόρις, κι έτσι η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες τους, αλλά και ένα τρυφερό μήνυμα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έδωσε τις πιο τρυφερές ευχές στον γοητευτικό αδελφό της για τα γενέθλιά του.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ συχνά ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Η ίδια συγκεντρώνει σχεδόν 80 χιλιάδες followers στο προφίλ της.

Στην ανάρτηση που έκανε η Τατιάνα Μπλάτνικ στο Instagram ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο αδερφό της, Μπόρις Μπλάτνικ με τα πιο τρυφερά λόγια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες όπου τους βλέπουμε μαζί. «Είσαι ο υπερήρωάς μου» σημειώνει μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ στο μακροσκελές μήνυμα για τον αδελφό της.

Ο γοητευτικός αδελφός της Τατιάνας Μπλάτνικ έχει γενέθλια -Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram για τα γενέθλια του μεγαλύτερου αδελφού της: «Χρόνια πολλά Μπόρις! Σήμερα σε γιορτάζω και ευχαριστώ τον Θεό που σε έχω για μεγαλύτερο αδερφό μου. Θα μοιραστώ λίγα λόγια για εσένα που με βοήθησες να τα βγάλω πέρα ​​όταν χρειάστηκα βοήθεια.

Πρώτα απ 'όλα - ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - στο μυαλό και το σώμα και με ενέπνευσες να γίνω πιο δυνατή. Η πειθαρχία σου, η επιθυμία σου να γίνεις καλύτερος ποτέ δεν σταμάτησε, ειδικά όταν αντιμετώπιζες αντιξοότητες. Πάντα με βοηθούσες να σταθώ ξανά στα πόδια μου όταν ήθελα να τα παρατήσω (από έναν αγώνα σκι μέχρι συναισθηματικά δράματα).

Ως παιδί, όταν δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα εφιάλτες, με ηρεμούσες και μου μιλούσες μέχρι να κοιμηθώ. Και καθώς μεγαλώναμε το μόνο πράγμα που μου έλεγες πάντα είναι: «Το άγχος είναι επιλογή. Είναι μια αντίδραση σε μια κατάσταση και πρέπει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην αντιδρά αρνητικά… και να είσαι ο εαυτός σου, η Τάτι.

Πάντα ήσουν ΕΣΥ. Κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σου νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου, γιατί δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι -και μου αρέσει αυτό σε σένα. Είσαι αληθινός. Και επίσης είσαι ένας υπερήρωας!

Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το πόσο περήφανη είμαι που σε αποκαλώ αδελφό μου. Ευχαριστώ επίσης την καταπληκτική μας mamasita που μας κράτησε τόσο κοντά, γιατί όπου κι αν βρισκόμαστε, όταν σε βλέπω νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου! Πήγαινε να κατακτήσεις τον κόσμο, με τον τρόπο που πηδάς μέσα στα νερά που είναι κάτω από το μηδέν και κάνεις σκι άφοβα σε οποιαδήποτε πλαγιά.

Σου εύχομαι την καλύτερη χρονιά που έχεις μπροστά σου, από την Ελλάδα μέχρι την Ιαπωνία και όχι μόνο - σου αξίζουν τα πάντα και περισσότερα. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς, φίλος και αδελφός. Σε αγαπώ πάντα! Χρόνια πολλά αδερφέ μου. Είσαι ο υπερήρωας μου».

SHARE