Ο Άγγελος Λάτσιος
Ο Άγγελος Λάτσιος/Φωτογραφία: Instagram/aggelos_latsios
27|01|2022 10:05
SHARE
YOGA LOVERS

Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη κάνουν γιόγκα στη χιονισμένη Άνδρο, με θέα τη θάλασσα


Μπορεί κάποιους τα χιόνια να μας βρήκαν αποκλεισμένους, ωστόσο υπήρξαν και πολλοί που απόλαυσαν τις στιγμές.

Ένας από αυτούς είναι και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος πέρασε τις μέρες που η κακοκαιρία «Ελπίς» σάρωνε την χώρα, στην μαγευτική Άνδρο.

Όπως είναι γνωστό, ο νυν σύζυγος της Ελένης Μενεγάκης, Μάκης Παντζόπουλος, διατηρεί εκεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, «Το Όναρ», ένα πραγματικό όνειρο στην μέση του Αιγαίου, όπου η οικογένεια περνά αρκετό χρόνο.

Εκτός από το καλοκαίρι, φροντίζουν να επισκέπτονται το νησί και κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Έτσι, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να είναι στο νησί της Άνδρου αυτές τις μέρες και να χαρεί το χιόνι στις Κυκλάδες, ένα σπάνιο φαινόμενο.

Δεν ήταν, όμως, μόνος του, αφού μαζί του ήταν και η σύντροφος του Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, με την οποία είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό.

Η Γαία Μερκούρη ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου οι δυο τους κάνουν γιόγκα στο χιονισμένο τοπίο, βλέποντας την θάλασαα. Άκρως τολμηροί, χωρίς τις μπλούζες του φωτογραφήθηκαν σε κάποιες πόζες/ασάνες και μας έδωσαν μια γεύση από τις γυμναστικές τους ικανότητες.

Παράλληλα έκαναν ένα throwback, δείχνοντας μας τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες τραβηγμένες στο ίδιο σημείο, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εσείς ποιες προτιμάτε;

SHARE