Άγγελος Μπράτης
Άγγελος Μπράτης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
16|02|2024 11:21
SHARE
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ

Ο Άγγελος Μπράτης φόρεσε κόκκινα ψηλοτάκουνα και άναψε τσιγάρο -Like a boss


Ο Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε ένα στόρι στο Instagram όπου τον βλέπουμε με κόκκινα πέδιλα να ποζάρει με τσιγάρο.

Ο Άγγελος Μπράτης είναι από τους πιο γνωστούς σχεδιαστής της ελληνικής σκηνής της μόδας, με το στιλ του να ξεχωρίζει για το μίνιμαλ χαρακτήρα του. Καθαρές γραμμές, μονοχρωμία και quiet luxury είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την design φιλοσοφία του.

Ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram, ο Άγγελος Μπράτης συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του εντός κι εκτός ατελιέ, ενώ στις συνεντεύξεις του δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και για την προσωπική του ζωή.

Πρόσφατα, μιλώντας για τα προσωπικά του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε ότι είναι free. «Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή» είπε συγκεκριμένα.

Ο Άγγελος Μπράτης, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για το Instagram με ένα ζευγάρι κόκκινα lace-up πέδιλα, κρατώντας ένα τσιγάρο, με σέξι διάθεση που θύμισε τη Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο». Ο σχεδιαστής έκανε tag την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη, οπότε υποθέτουμε ότι ήταν εκείνη που απαθανάτισε τη στιγμή.

Το υπόλοιπο look του Άγγελου Μπράτη ήταν ένα υφασμάτινο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, τα οποία φυσικά ταίριαζαν πολύ με τα κόκκινα πέδιλα που φορούσε. Slay!

Δείτε τον Άγγελο Μπράτη με κόκκινα ψηλοτάκουνα:

@angelosbratis
SHARE