Υβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος
Υβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

Σπάνια κοινή έξοδος του Αντώνη Ρέμου με τη μητέρα του, Ελένη


Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τη μητέρα του, Ελένη, και την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, πραγματοποίησαν μια σπάνια κοινή έξοδο.

Ολοι μαζί απόλαυσαν τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο και την Αντζελα Δημητρίου πάνω στην σκηνή, στο Θέατρο Άλσος, στην τελευταία παράσταση «Πάμε γι΄ άλλα ολοταχώς».

Η πιο hot και επιτυχημένη καλοκαιρινή παράσταση της σεζόν που κέρδισε το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού με τουλάχιστον 40 παραστάσεις και πάνω από 50.000 θεατές έκανε φινάλε, το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τον μοναδικό και χαρισματικό performer Τάκη Ζαχαράτο, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Μαζί με το αγαπημένο ζευγάρι ήταν η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη Πασχαλίδη.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, Ελένη, η οποία ήταν πολύ κομψά ντυμένη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σπάνια κοινή έξοδος του Αντώνη Ρέμου με τη μητέρα του, Ελένη
Μάνος Μαγιάτης-Υβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος με τη μητέρα του, Ελένη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Αντώνης Ρέμος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μητέρα του, Ελένη στις συνεντεύξεις του. Σε μία από αυτές, στο περιοδικό «Down Town Κύπρου», ο ίδιος έχει σημειώσει: « Η μητέρα μου ήταν ο άνθρωπος που πάντα είχα στη ζωή μου και το γεγονός ότι το παιδί μου ήταν κορίτσι σήμαινε ότι θα πάρει το όνομά της. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη επάνω σ’ αυτό. Όταν μάθαμε ότι το παιδί θα ήταν κορίτσι, ήταν δεδομένο ότι θα πάρει το όνομα της μητέρας μου».

«Εχω πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα μου! Η μητέρα μου έχει παλέψει πολύ για να μεγαλώσει εμένα και τον αδελφό μου. Εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σπίτια. Και δούλεψε πολύ σκληρά -και στη Γερμανία και αργότερα στην Ελλάδα- για να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της. Η σχέση μου μαζί της είναι πολύ έντονη, όπως άλλωστε θεωρώ ότι συμβαίνει με όλα τα παιδιά, ίσως έχοντας κι ένα λόγο παραπάνω λόγω της απουσίας του πατέρα μου απ’ το σπίτι εξαιτίας του χωρισμού τους όσο ήμουν ακόμη μικρός. Ουσιαστικά η οικογένειά μου ήταν η μητέρα μου».

Σπάνια κοινή έξοδος του Αντώνη Ρέμου με τη μητέρα του, Ελένη
Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ-Ελένη Πασχαλίδη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Στη τελευταία παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, η Ελένη Πασχαλίδου φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με κόκκινα λουλούδια και συνδύασε το κομψό look με πέρλες στον λαιμό.

Σπάνια κοινή έξοδος του Αντώνη Ρέμου με τη μητέρα του, Ελένη

Ελένη Πασχαλίδη-Γιώργος Ντάβλας-Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE