Ο Αργύρης Πανταζάρας με σακάκι
Εντυπωσιακός ο Αργύρης Πανταζάρας στο Βερολόνο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
23|01|2023 08:46
SHARE
INSTAGRAM

Το τρυφερό φιλί του Αργύρη Πανταζάρα με τη σύντροφό του στη Βερόνα


Ο Αργύρης Πανταζάρας έκανε μια δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram και οι διαδικτυακοί του φίλοι είδαν ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύντροφό του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες του ηθοποιού, Αργύρη Πανταζάρα, με την αγαπημένη του, Σίσσυ Τουμάση, στα social media, αν και διατηρούν χαμηλό προφίλ και οι δύο.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στο γυαλί, αφού με τους τηλεοπτικούς ρόλους που ενσαρκώνουν στις πολυαγαπημένες σειρές έχουν κερδίσει το φανατικό κοινό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας σε μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Σίσσυ, στη Βερόνα

Οι δυο ηθοποιοί την περασμένη χρονιά συνεργάστηκαν στην θεατρική παράσταση που σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας, «Ιt’s not Romeo and Juliet». Εκεί φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια όμορφη σχέση.

Αν και οι δύο ηθοποιοί κρατούν, όσο μπορούν, τα φώτα της δημοσιότητας σε απόσταση, δημοσιεύουν κάποιες τρυφερές φωτογραφίες τους ανά διαστήματα στα προφίλ τους στο Instagram, όπως έγινε και τώρα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι τους στη Βερόνα και στο τρίτο στιγμιότυπο φαίνονται αγκαλιά να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. Φυσικά οι διαδικτυακοί τους φίλοι ενθουσιάστηκαν και σχολίασαν με τα πιο θερμά τους σχόλια ενώ ο ηθοποιός στη λεζάντα έγραψε:

«Πιο ωραία από αυτή… ο ήλιος που όλα τα βλέπει όμοια δεν είδε αφότου εχτίστη ο κόσμος»

SHARE