Βίκυ Καγιά-Βασίλης Ζούλιας
.Βίκυ Καγιά-Βασίλης Ζούλιας/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Ο Βασίλης Ζούλιας αποθεώνει την διαχρονική ομορφιά της Βίκυς Καγιά με δύο φωτό -Με μίνι φόρεμα στα 90s και σήμερα


O Βασίλης Ζούλιας αποθέωσε την Βίκυ Καγιά μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

O Ελληνας σχεδιαστής δημοσίευσε στα instagram stories του μια συγκριτική φωτογραφία της μούσας του, από τη δεκαετία του 90 και σήμερα. Η Βίκυ Καγιά και στις δύο φωτογραφίες φοράει ένα μίνι φόρεμα και είναι σαν να μην έχει την έχει αγγίξει ο χρόνος καθόλου.

Στην αριστερή φωτογραφία, η Βίκυ Καγιά με μακρύ καρέ φοράει ένα λευκό Prada φόρεμα, όπου του styling της φωτογράφισης είχε επιμεληθεί ο νεαρός τότε Βασίλης Ζούλιας στα 90s και στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια του «Shopping Star» με μαύρο μίνι φόρεμα, να έχει τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω.

«Ageless case» σημείωσε ο Βασίλης Ζούλιας πάνω στην συγκριτική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του.

Δείτε εδώ:

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα με ελληνικό DNA. Η καριέρα της δεν περιορίστηκε στα εγχώρια σύνορα, αλλά εκτοξεύτηκε και στο εξωτερικό, καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαία διεθνή brands -όπως Chanel, Valentino, Christian Dior, Giorgio Armani και πολλά ακόμα.

Ξεκίνησε την καριέρα της στα 14 και εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Πλέον μετρά 29 χρόνια εξαιρετικά πετυχημένης πορείας στη μόδα κι ένα βιογραφικό άξιο ενός αληθινού supermodel.

SHARE