Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
FLASHBACK

Αξίζει να δεις τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο πιτσιρικά σε χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου


Μια φωτογραφία από τα σχολικά του χρόνια δημοσίευσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο προφίλ του στο Instagram.

O ηθοποιός, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την συμμετοχή του στις «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ του στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια παιδική φωτογραφία του από σχολική γιορτή.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έγραψε στο ποστ: «Τα Χριστούγεννα δεν ήταν πάντα συνδυασμένα με εκθαμβωτικούς στολισμούς και πλούσια δώρα... ήταν κάτι πέρα από αυτό. Ήταν η αφορμή να εκφραστεί ένας κόσμος ανείπωτος, που υπήρχε μέσα σε εκείνο το παιδί. Τώρα ξέρω πως εκείνες οι χριστουγεννιάτικες, σχολικές γιορτές υπήρξαν από τα ωραιότερα δώρα Χριστουγέννων... Ίσως γιατί τότε ξεκίνησαν όλα, ίσως γιατί τότε μπήκε η πρώτη υποψία! Πάνω σε ένα χριστουγεννιάτικο ποίημα ή ένα τραγούδι! Τη στιγμή που έβλεπα τον κόσμο πάνω από τη σκηνή να χαμογελάει!».

Δείτε εδώ τη φωτογραφία του:

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γεννήθηκε στο Μιράλι Αχαΐας. Σχολείο πήγε στην Πάτρα. «Γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα μου χρόνια στο χωριό. Μετά πήγαμε στην Πάτρα. Από την μια ήταν το χωριό του πατέρα μου, πολύ κοντά στην πόλη και πηγαίναμε σχεδόν κάθε απόγευμα. Από την άλλη ήταν το χωριό της μάνας μου, στα Καλάβρυτα -πηγαίναμε τις γιορτές και τα καλοκαίρια. Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω πολύ όμορφες αναμνήσεις, ιδίως ως τα δέκα-έντεκα» έχει σημειώσει στη συνέντευξή του στη BOVARY.

«Ψαχνόμουν από πολύ μικρή ηλικία για το τι θα κάνω. Αγαπούσα πολύ τα θρησκευτικά και σκεφτόμουν να γίνω θεολόγος. Δεν άργησα να καταλάβω ότι δεν το ήθελα πραγματικά. Ημουν, είμαι ένας ανήσυχος άνθρωπος. Μια φορά στο δημοτικό κάλεσαν την μάνα μου για να της πουν ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα, γιατί …ψάχνομαι. Πήγαινα Δ' δημοτικού όταν είδα πρώτη φορά θέατρο. Μας πήγε το σχολείο στον “Μικρό Πρίγκιπα”. Δεν ήταν καθόλου καλή εμπειρία. Βαρέθηκα. Λυπόμουν τον άνθρωπο που ήταν στην σκηνή και υπέφερε. Δεν ξαναείδα θέατρο ως τα 23 μου. Είχα τελειώσει τις σπουδές μου, είχα πάει και στρατό. Ενδιαμέσως έκανα και διάφορες δουλειές για βιοποριστικούς λόγους, πλασιέ, σε εταιρεία δημοσκοπήσεων. » έχει συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη.





SHARE