Δημήτρης Χορν
Το σπάνιο κλικ του Δημήτρη Χορν
FLASHBACK

Ο Δημήτρης Χορν στη Μύκονο, την δεκαετία του '70 -Οταν διασκέδαζε στις θρυλικές «9 Μούσες»


Μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Χορν μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Στο σπάνιο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε τον Δημήτρη Χορν να διασκεδάζει στη Μύκονο, στις αρχές της δεκαετίας του 70, στο θρυλικό κλαμπ του Κώστα Ζουγανέλη «9 Μούσες».

Στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία σημειώθηκε: «Κάποτε σε μια άλλη Μύκονο: Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που συλλαμβάνει μια αλλιώτικη εποχή της Μυκόνου, με τον Δημήτρη Χορν με απαράμιλλο στυλ σε ξένοιαστη στιγμή στις «9 Μούσες» του Κώστα Ζουγανέλη όπου διασκέδαζαν όλοι οι beautiful people του νησιού, παρέα με την Μαίρη Μπενάκη, στις αρχές της δεκαετίας του 70. Άλλοι καιροί, άλλα ήθη και στυλ στην Μύκονο του τότε!».

Οι «9 Μούσες» ήταν η πρώτη ντίσκο που άνοιξε στο νησί των Ανέμων, όπου άρχισε να συγκεντρώνεται ο πρώτος πυρήνας ανθρώπων που ανήκαν στην υψηλή κοινωνία και οι οποίοι άρχισαν να φέρνουν μαζί τους και τους πρώτους μύθους του διεθνούς τζετ σετ. Μέχρι το ξημέρωμα όλοι χόρευαν στις «9 Μούσες» και γινόντουσαν μια μεγάλη παρέα. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο Δημήτρης Χορν, ο οποίος όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ήταν σούπερ στιλάτος και γοητευτικός.

Δείτε τη φωτογραφία:

SHARE