Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ποζάρει με σταυρωμένα χέρια μπροστά από γλυκά
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο/ Φωτογραφία: Instagram/ @dimitrios.makriniotis
OH CHRISTMAS TREE

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στόλισε το πιο ιδιαίτερο δέντρο που είδαμε μέχρι στιγμής -Εκκεντρικό και κομψό


Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ζαχαροπλάστες στην Ελλάδα, με τους followers του στο Instagram να πλησιάζουν τους 60 χιλιάδες! Ο ίδιος τους εντυπωσίασε με τον χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε.

Γνωστός για τις εκλεκτές γλυκές λιχουδιές του, o Δημήτρης Μακρυνιώτης δημοσιεύει συχνά τις δημιουργίες του στα social media, εμπνέοντας τους φιλόδοξους ζαχαροπλάστες να μπουν και οι ίδιοι στην κουζίνα.

Ωστόσο, στο τελευταίο του post στο Instagram, ο ίδιος δε μοιράστηκε κάποια συνταγή, αλλά το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του, το οποίο είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία, παρατηρούμε ότι δεν πρόκειται για έλατο, αλλά για μια εκκεντρική κατασκευή από στεφάνια, το οποία έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο -ξεκινώντας από το μεγαλύτερο στο κάτω μέρος, καταλήγοντας στο πιο μικρό- ενώ στην κορυφή ένα λαμπερό αστέρι σηματοδοτεί την έναρξη των γιορτών!

https://www.instagram.com/p/B6NfY9tHNHg/

Λαμπερό και πανέμορφο, το δέντρο του Δημήτρη Μακρυνιώτη σίγουρα ταιριάζει στο alternative και μοναδικό στιλ του, στο οποίο μας έχει συνηθίσει από την αρχή της καριέρας του. Φυσικά οι followers του δεν παρέλειψαν να τον κατακλύσουν με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, αλλά και πολλά like για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μακρυνιώτης πρόσφατα ανακοίνωσε και το λανσάρισμα του νέου καναλιού του στο YouTube, μέσα από το οποίο επίσης μοιράζεται τις απίθανες συνταγές του. Οι subscribers του αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό!

SHARE