Τζίνα Δημητρακοπούλου
Η αποκάλυψη της πρώην παίκτριας του My Style Rocks
19|11|2019 11:22
SHARE
REAL STORY

«Ο εργοδότης που με έστειλε στο νοσοκομείο» -Όταν η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζίνα, εκτέθηκε σε ραδιενέργεια


Beauty blogger, YouTuber, Fashionista. Η Τζίνα Δημητρακοπούλου, έγινε πέρυσι ευρύτερα γνωστή όταν έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Μάλιστα, ο διαπληκτισμός με τον Στέλιο Κουδουνάρη για μία εμφάνιση είχε κάνει τον γύρο των διαδικτυακών media, δίνοντας έξτρα πόντους στην παίκτρια η οποία δεν δέχτηκε στωικά την κριτική του σχεδιαστή. Πέρα όμως από τη μόδα και την ομορφιά, η Τζίνα αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό της μέσα από το κανάλι της στο YouTube, με τα οποία μπορεί να ταυτίζονται οι followers της. Αίσθηση είχε κάνει το βίντεο μέσα από το οποίο η Τζίνα εξομολογήθηκε το πρόβλημα που δεν της επιτρέπει να κάνει παιδιά.

Τις τελευταίες μέρες η πρώην παίκτρια του ριάλιτι με ένα ακόμα βίντεο αποκάλυψε πώς ένας πρώην εργοδότης της την έστειλε στο νοσοκομείο. Η ιστορία ξεκινά από τη στιγμή που η ξανθιά Vlogger, πήγε να δουλέψει στο πλάι ενός κτηνιάτρου. Όταν η Τζίνα έπιασε δουλειά σε ένα ιατρείο ζώων και δέχτηκε ψυχολογικό πόλεμο από τον ίδιο τον εργοδότη.

Αφορμή υπήρξε μια γνωστή της Τζίνας την οποία ο κτηνίατρος είχε ερωτευτεί. Όταν κάποια στιγμή ο γιατρός νόμισε ότι η η πρώην παίκτρια του My Style Rocks του είπε ψέμματα για την φίλη της, ξεκίνησε να της συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο. Μάλιστα στο τέλος τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα καθώς η νεαρή γυναίκα εκτέθηκε σε μεγάλη δόση ραδιενέργειας...

Δείτε το βίντεο της Τζίνας

SHARE