Ο Φερνάντο Αλόνσο
Ο Φερνάντο Αλόνσο/ Φωτογραφία: AP Images
23|08|2022 10:54
SHARE
ΜΥΚΟΝΟΣ

Ο Φερνάντο Αλόνσο στη Μύκονο με την κούκλα σύντροφό του


Στη Μύκονο βρέθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο μαζί με την αγαπημένη του, Άντρεα Σλάγκερ.

Πολλά ήταν τα διεθνή ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος που προτίμησαν και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Πέρα από τους διάσημους ηθοποιούς -με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Ντέμι Μουρ και την Κλόντια Σίφερ- και γνωστοί αθλητές επέλεξαν τη χώρα τους για τις ολιγοήμερες αποδράσεις τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο διάσημος οδηγός Φόρμουλα 1 Φερνάντο Αλόνσο εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί δεσμό με την όμορφη Άντρεα Σλάγκερ, η οποία κατάγεται από την Αυστρία. Η ίδια είναι δημοσιογράφος και ειδικεύεται στους αγώνες της Φόρμουλα 1, κάτι που, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα τους έφερε κοντά. Οι φήμες για το ειδύλλιό τους έδιναν και έπαιρναν, ώσπου πριν από μερικούς μήνες επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσα από κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Πρόσφατα, το ζευγάρι εθεάθη στη Μύκονο, ν’ απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Αλόνσο και η Άντρα Σλάγκερ φωτογραφήθηκαν στην παραλία, όσο έκαναν ηλιοθεραπεία και δροσίζονταν στη θάλασσα, ενώ κάποια στιγμή έπαιξαν και ρακέτες.

Ο οδηγός της Φόρμουλα 1 μάλιστα ξάπλωσε σε ένα φουσκωτό φλαμίνγκο και φάνηκε να είναι πολύ χαλαρός.

Δείτε τον Φερνάντο Αλόνσο με τη σύντροφό του στη Μύκονο:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
SHARE