Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με σακάκι
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την οικογένειά του/Φωτογραφία: NDP photo agency
FAMILY

Πάσχα 1969 vs Χριστούγεννα 2020: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον αδελφό του και τη μητέρα του τότε και τώρα


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με την οικογένειά του.

Για πρώτη φορά τον βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στην μητέρα του και τον αδελφό του από κάποιο οικογενειακό τραπέζι που έκαναν φέτος τις γιορτές. Μάλιστα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνέκρινε το σήμερα με το παρελθόν και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που είναι πάλι με τη μητέρα του και τον αδελφό του, Αλέξανδρο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε στη λεζάντα της συγκριτικής φωτογραφίας: «Πάσχα 1969 vs Χριστούγεννα 2020» και εκπλαγήκαμε ευχάριστα με τις υπέροχες φωτογραφίες του καθώς δεν μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται τόσο προσωπικές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Γιουλάκη είναι αδελφή της μητέρας του Φώτη Σεργουλόπουλου και σε αυτή τη φωτογραφία από το Πάσχα του 1969 η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

Στη φωτογραφία από το Πάσχα του 1969 βλέπουμε τον μικρό Φώτη Σεργουλόπουλο να κρατάει ένα ψεύτικο πιστόλι και να ποζάρει δίπλα στη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του, ο οποίος είναι έμπορος διαμαντιών.

Δείτε τη φωτογραφία:

O Φώτης Σεργουλόπουλος έχει μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια στη BOVARY: «Μεγάλωσα στην Αθήνα, στο Παγκράτι. Ο ηθοποιός ήταν μέσα μου από μικρό παιδί. Φυσικά και με είχε επηρεάσει η θεία μου. Η Κατερίνα (σ.σ. η Κατερίνα Γιουλάκη) ήταν ένα πολύ μεγάλο icon στα παιδικά μου χρόνια. Και παρασκηνιακά. Με έπαιρνε μαζί της τα μεσημέρια στο Κολωνάκι όπου μαζεύονταν οι ηθοποιοί –έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους. Στα μάτια μου όλο αυτό με έκανε να θέλω να γίνω μέλος αυτής της ομάδας, της παρέας που ήταν οι ηθοποιοί. Μένω στο σπίτι που γεννήθηκα. Δεν έφυγα ποτέ από το Παγκράτι».

Δείτε παρακάτω τη δημόσια εμφάνιση του Φώτη Σεργουλόπουλου με τη μητέρα του και την θεία του, Κατερίνα Γιουλάκη, πριν από τέσσερα χρόνια στο θέατρο Βέμπο.

NDP photo agency
SHARE