Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τον γιο του στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μας συστήνει τον γιο του, Γιάγκο - Είναι ίδιοι


Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα παντρεύτηκαν το 1997 με κουμπάρους τη Λήδα Ματσάγγου και τον Στέλιο Μάϊνα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Ολγα και Νίκη και τον γιο τους Γιάγκο ( Ιωάννη - Αγγελο).

Σχετικά με τις δύο κόρες τους, την Όλγα και τη Νίκη, ασχολούνται με την υποκριτική. Αντίθετα, ο Γιάγκος δεν έχει προσανατολιστεί ακόμη ως προς τα επαγγελματικά του, διότι ακόμη πηγαίνει στο σχολείο.

Η φωτογραφία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με τον 15χρονο γιο του από τα Λιχαδονήσια τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών του, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως πατέρας και γιος μοιάζουν πολύ. Μάλιστα κάποιοι σημείωσαν «Φατσέας τζούνιορ».

Ο γνωστός ηθοποιός και ο γιος του απόλαυσαν τις βουτιές τους στα Λιχαδονήσια και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CE6W14cl4Qr/

Και άλλη μια φωτογραφία από το 2018:

https://www.instagram.com/p/BqDA7zanpvv/

Δείτε και τις κόρες του ηθοποιού από μια έξοδό τους στο θέατρο τον περασμένο Φεβρουάριο:


Ρένια Λουιζίδου-Όλγα & Νίκη Σκιαδαρέση-Γεράσιμος Σκιαδαρέσης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει για τα παιδιά του: «Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε». Ο 15χρονος Γιάγκος σκέφτεται να ασχοληθεί με τα μαθηματικά και όχι με την υποκριτική.

SHARE