ΓΙαννάκης
Φωτογραφία: Mega
17|08|2023 11:09
SHARE
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ

Ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» απολύθηκε από το στρατό -Δείτε πώς είναι στα 23 του


Ο Σάββας Σαλίπας, ή αλλιώς ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» απολύθηκε από το στρατό.

Ο Σάββας Σαλίπας είναι σήμερα 23 ετών. Οι περισσότεροι τον θυμόμαστε πιτσιρικά, αφού υποδύθηκε τον μικρότερο γιο του Γιάννη Μπέζου σε μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της περασμένης δεκαετίας, το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Ο Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος (Σάββας Σαλίπας) μαζί με τους δύο του αδερφούς, Θανάση (Άρης Τσάπης) και Μάρκο (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) έπρεπε να υπομείνουν σαρωτικές αλλαγές στο σπίτι τους, όταν ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε τον πρώτο του έρωτα, την Ελένη, η οποία είχε δύο κόρες.

Ο Σάββας Σαλίπας ήταν μόλις 7 ετών όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά του Mega, ο οποίο μάλιστα εκτελούσε και χρέη αφηγητή στο σίριαλ με πρωταγωνιστές τους Γιάννης Μπέζο και Κατερίνα Λέχου.

Το μικρό ξανθό αγοράκι με τις μπούκλες και τα καταγάλανα μάτια έχει γίνει ένας γοητευτικός νέος. Είναι 23 ετών και μόλις απολύθηκε από το στρατό.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, ενώ στο Instagram έχει πάνω από 11 χιλιάδες followers.

Μάλιστα, ο Σάββας Σαλίπας πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή την απόλυσή του από τον στρατό, όπου τον βλέπουμε να φορά παραλλαγή. Φυσικά, οι followers του δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν «Καλός Πολίτης»!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»:

SHARE