Ο Γιάννης Κότσιρας με λευκό πουκάμισο και τζιν
Μένουμε σπίτι/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
31|08|2021 09:39
SHARE
FATHER AND SON

Ο Γιάννης Κότσιρας κάνει πρόβα μαζί με τον γιο του


Ο Γιάννης Κότσιρας λίγο πριν τη συναυλία του στο Βεάκειο έκανε πρόβα και μαζί είχε το γιο του, Νικόλα.

Ο Γιάννης Κότσιρας απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το ρόλο του μπαμπά, παρόλο που στο προφίλ του στο Instagram δεν ανεβάζει συχνά οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο ίδιος έχοντας κάνει μια σημαντική πορεία στο τραγούδι φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και να απασχολεί τα media μόνο για επαγγελματικούς λόγους. «Δεν ανήκα ποτέ στον χώρο του star system, όπως λέγεται. Είμαι ένας άνθρωπος της ημέρας, ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της νύχτας. Αυτό που με ενδιαφέρει να μείνει πίσω μου είναι να λένε ότι ήμουν ένας καλός άνθρωπος, κι ότι είπα καλά τραγούδια» δήλωσε σε συνέντευξη του την περασμένη σεζόν στο «Πρω1νό».

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Την περίοδο της καραντίνας που ο τραγουδιστής δεν δούλευε πέρασε το χρόνο μαζί με την οικογένεια του και μάλιστα είχε ανεβάσει φωτογραφίες με δραστηριότητες που απολάμβανε με τον μεγάλο του γιο.

Πρόσφατα, ο Γιάννης Κότσιρας είχε προγραμματισμένη συναυλία στο Βεάκειο, στον Πειραιά και στη πρόβα είχε μαζί τον 4,5 ετών γιο του, Νικόλα. Όπως σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Πρόβα με δύσκολο κοινό».

Ο Νικόλαος, ο μεγαλύτερος γιος του τραγουδιστή πέρασε το απόγευμα του μαζί με τον μπαμπά του, καθώς τον απόλαυσε στη πρόβα πριν τη μεγάλη του συναυλία.

SHARE