Ο Γιάννης Μπέζος στο Ενώπιος Ενωπίω
Στιγμιότυπο από την εκπομπή
22|09|2020 15:10
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γιάννης Μπέζος στο Ενώπιος Ενωπίω: «Το μεγάλο λάθος της Αλίκης Βουγιουκλάκη»


Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος το βράδυ της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του. Κατά τη διάρκεια της εξομολογητικής του συνέντευξης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόσωπο της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και της συνεργασίας τους.

«Δούλεψα 3 φορές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μια φορά σαν πρωταγωνιστής, την χρονιά που κάναμε και τους Απαράδεκτους. Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο, πιο πολύ απ’ότι είχε στο προσκήνιο. Δηλαδή ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη, large και ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες.

Θα πει κάποιος «Τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;» και θα έχει δίκιο. Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε. Ήταν ένα πρόσωπο με τεράστια λάμψη, τρύπαγε το πανί. Πάρα πολύ καλή εργοδότης, πολύ καλή φίλη. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Βουγιουκλάκη».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: zappit.gr

SHARE