Ο Γιώργος Χατζηνάσιος με την κόρη του, Μαργαρίτα
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος με την κόρη του, Μαργαρίτα/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

O Γιώργος Χατζηνάσιος με την κόρη του, Μαργαρίτα, πάνω στη σκηνή -Έπαιξαν μαζί πιάνο στο Ηρώδειο


Η αναβληθείσα -λόγω της κακοκαιρίας Daniel- συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Στέφανος Κορκολής έδωσαν μια υπέροχη συναυλία στο Ηρώδειο, 35 χρόνια μετά την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν. Η συνύπαρξη τους με τίτλο «Πάλι Μαζί», προμήνυε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα και μέρος των εσόδων της συναυλίας θα πάνε στην Axion Hellas.

Πάνω στη σκηνή στήθηκε μια μεγάλη συμφωνική ορχήστρα με την εξαιρετική Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος ερμήνευσε τις σουίτες του για πιάνο και ορχήστρα βασισμένες σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα. Ο Στέφανος Κορκολής ερμήνευσε ορχηστρικά του έργα όπως επίσης και το κονσέρτο του για πιάνο, μπουζούκι και ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Γιώργο Δημητρίου.

O Γιώργος Χατζηνάσιος με την κόρη του, Μαργαρίτα, πάνω στη σκηνή -Έπαιξαν μαζί πιάνο στο Ηρώδειο

Η κόρη του Γιώργου Χατζηνάσιου, Μαργαρίτα, όπου το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Margo Nancyfor, ανέβηκε πάνω στη σκηνή και έπαιξε πιάνο μαζί με τον πατέρα της. Η Μαργαρίτα ζει στο εξωτερικό και η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα της πάνω στη σκηνή ήταν πέρυσι, πάλι στο Ηρώδειο, σε μια συναυλία που ήταν αφιερωμένη για τα 50 χρόνια μουσικής του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Πατέρας και κόρη ήταν ντυμένοι στα λευκά και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Φωτογραφία: NDP photo agency

«Για μένα είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μου γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω με τον πατέρα μου ζωντανά και μάλιστα στο Ηρώδειο. Είναι μία τεράστια συγκίνηση και μία τεράστια τιμή για μένα» είχε η σημειώσει πέρυσι η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου για τον πατέρα της.

Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE