Γιώργος Χρανιώτης
Γιώργος Χρανιώτης/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

O Γιώργος Χρανιώτης σε ηλικία 16 ετών -Με χαίτη σε φωτογραφία από τα '80s


Ο Γιώργος Χρανιώτης γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από το προφίλ του στο Instagram και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την εφηβεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρήκε δύο φωτογραφίες από το παρελθόν του και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πως ήταν όταν ήταν 16 ετών.

Ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του: « Όταν βρίσκεις φωτό σου, 16 χρονών, με κούρεμα χαίτη (mullet) ,την ποστάρεις ρε φίλε, απλά την ποστάρεις. Καλό μήνα ωρέ!».

O Γιώργος Χρανιώτης σε ηλικία 16 ετών -Με χαίτη σε φωτογραφία από τα '80s

Ο Γιώργος Χρανιώτης στην εφηβεία του είχε το δημοφιλές κούρεμα των ’80s, την χαίτη. Πρόκειται για το κούρεμα που λέγεται mullet, το οποίο είχαν υιοθετήσει και πολλοί σταρ της εποχής φυσικά, όπως ο David Bowie, η Joan Jett και η Jane Fonda.

Τα μαλλιά, σύμφωνα με αυτό το κούρεμα, είναι πιο κοντά στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος, δημιουργώντας έτσι τη λεγόμενη «χαίτη».

Ο Γιώργος Χρανιώτης με τα μαλλιά του χαίτη σε ηλικία 16 ετών.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μιλήσει για τα εφηβικά του χρόνια. «Χώρισαν οι γονείς μου στα 13. Έγινε εκεί ένα ταρακούνημα καλό. Με πείραξε περισσότερο γιατί θα έπρεπε να αλλάξω γειτονιά. Μέναμε Χαλάνδρι και μετά πήγαμε αναγκαστικά Πλατεία Αμερικής. Μετακομίσαμε για οικονομικούς λόγους. Δεν μπορούσε να αγοράσει η μητέρα μου σπίτι στο Χαλάνδρι τότε. Εγώ αρνήθηκα στην τρίτη γυμνασίου να πάω στο σχολείο μου στην Πλατεία Αμερικής. Με το που έφτασα, έβαλα τα κλάματα για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Γύρισα πίσω είπα στη μητέρα μου ότι θα πηγαίνω με τρένα και λεωφορεία στο Χαλάνδρι. Την απείλησα ότι θα σταματήσω το σχολείο. Η μητέρα μου είναι μια διανοούμενη με δύο πτυχία, ήξερα τι έκανα. Δεν θα το επέτρεπε αυτό. Πήγαινα σχολείο στα 13 – 14 μου με ωτοστόπ πρωί – βράδυ, δεν της το είχα πει. Εκεί μπορεί να γράψω βιβλίο για το τι μου έχει συμβεί: από ταξιτζήδες που μου την έπεσαν μέχρι ζευγάρια που θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους, ζευγάρι που ήθελε να πάμε σπίτι μάλλον για να πειραματιστούμε σεξουαλικά, μοτοσυκλέτες που πήγαιναν με 200 χλμ. ή τουλάχιστον τόσο νόμιζα εγώ, στο Πεδίον του Άρεως με προσέγγισαν για να πιούμε πράγματα που δεν ήξερα τι είναι. Στη μαμά μου το είπα μετά. Μου άρεσε μάλλον να της προκαλώ συγκοπές. Συνήθως σε ανθρώπους που αγαπάω, μου αρέσει ακόμα να τους σοκάρω», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

SHARE