Φωτογραφία: instagram / @georgemazonakis
Φωτογραφία: instagram / @georgemazonakis
17|04|2023 12:50
SHARE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με λευκό ράσο και sneakers στην εξοχή -Η ανάρτηση που έγινε viral


O αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό τόσο μέσα από τις ερμηνείες τους όσο και μέσα από τη δραστηριότητά του στα social media.

Πέραν από έναν από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς μας, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια και σε Instagram sensation, καθώς δεν σταματά να αιφνιδιάζει τους θαυμαστές του χαρίζοντάς τους αμέτρητες στιγμές γέλιου.

O δημοφιλής καλλιτέχνης φαίνεται να αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ και κέφι, γεγονός που αποτυπώνουν πάντοτε οι viral αναρτήσεις του με τα χιουμοριστικά βίντεο και τις πετυχημένες λεζάντες. Φυσικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ξεχωρίσει και για τα εκκεντρικά του outfits τα οποία απογειώνει με το προσωπικό του στιλ.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο ίδιος κατάφερε για ακόμη μία φορά να εκπλήξει τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει στη φύση, ενώ φοράει μαύρο φούτερ, λευκό ράσο και αθλητικά παπούτσια -μια ενδυματολογική πρόταση που μόνο εκείνος θα μπορούσε να υποστηρίξει.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε «Ώρα να (δ)ράσο» και στις πρώτες ώρες της δημοσίευσης των φωτογραφιών, απέσπασε πάνω από 12 χιλιάδες likes, με τα διθυραμβικά σχόλια των θαυμαστών του να πέφτουν «βροχή».

Δείτε την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη με λευκό ράσο:

Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης
SHARE