η Ελένα Κρίστενσεν
Φωτογραφία: Instagram/@helenachristensen
ΕΛΕΝΑ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ

O γιος της Ελενα Κρίστενσεν έγινε 23 ετών -Ο Μίνγκους Ρίντους ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του


Η Έλενα Κρίστενσεν ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της, Μίνγκους Λουσιέν Ρίντους, για τα γενέθλιά του.

Το διάσημο μοντέλο που μεσουράνησε στα 90's εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμα του μοντέλου και μάλιστα ο γιος της, Μίνγκους Λουσιέν Ρίντους, ακολουθεί τα χνάρια της.

O γιος της Ελενα Κρίστενσεν και του ηθοποιού Νόρμαν Ρίντους ασχολείται με το μόντελιγνκ εδώ και κάποια χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1998 και χώρισε το 2003. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η πρώτη φορά που ανέβηκε ο Μίνγκους Λουσιέν Ρίντους στην πασαρέλα ήταν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το 2017.

Ο 23χρονος Μίνγκους Λουσιέν Ρίντους μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα του. Είναι πολύ ψηλός, ξανθός με πράσινα μάτια. Ηταν αναμενόμενο ότι ο γιος του διάσημου μοντέλου με τέτοια ομορφιά να ασχολιόταν με το μόντελινγκ.

O γιος της Ελενα Κρίστενσεν έγινε 23 ετών -Ο Μίνγκους Ρίντους ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του

Ο Μίνγκους Λουσιέν Ρίντους είχε γενέθλια στις 13 Οκτωβρίου και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω του προφίλ της στο Instagram. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε καλοκαιρινές φωτογραφίες του και σημείωσε: «23. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

H Ελενα Κρίστενσεν ποζάρει με τον 23χρονο γιο της, Μίνγκους Ρίντους, στην πρόσφατη καμπάνια του brand «Marcell Von Berlin».

Η 53χρονη δέχτηκε να συνεργαστεί με τον γιο της και να πρωταγωνιστήσουν στη νέα συλλογή ρούχων του brand «Marcell Von Berlin».

SHARE