Φωτογραφία: Instagram/ @catherinezetajones
Φωτογραφία: Instagram/ @catherinezetajones
30|05|2022 09:11
SHARE
CATHERINE ZETA JONES

Ο 21χρονος γιος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποφοίτησε -Η τρυφερή φωτογραφία τους στο Instagram


Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε μια δημοσίευση στο Instagram για να συγχαρεί τον γιο της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη διάσημη ηθοποιό στα social media να μοιράζεται όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μια γυναίκα δραστήρια ενώ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή στα social media κάτι που κάνει τους θαυμαστές της πολύ χαρούμενους.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της, Ντίλαν στο Instagram προφίλ της. H φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός συγκίνησε χιλιάδες followers μιας και πρόκειται για μια τρυφερή φωτογραφία με εκείνη και τον γιο της.

Ο 21χρονος Ντίλαν, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική, μόλις αποφοίτησε και η μητέρα του αποφάσισε να τον συγχαρεί κάπως έτσι. Η μητέρα του τον κρατά σφιχτά αγκαλιά ενώ εκείνο φυσικά που όλοι παρατήρησαν είναι ότι μοιάζουν αρκετά αλλά και ότι την έχει περάσει κατά πολύ σε ύψος.

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραψε: «Συγχαρητήρια στο αγόρι μου για την αποφοίτησή του. Ντίλαν είμαι περήφανη για εσένα και αγαπάω πολύ.»\

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παρακάτω

SHARE