Αχιλλέας Ανδρέας με την Ιζαμπέλα Μασενέ
Αχιλλέας Ανδρέας με την Ιζαμπέλα Μασενέ/Φωτογραφία: Getty/ideal images
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας Ανδρέας, σε γκαλά με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλ Μασενέ


Σε λαμπερό γκαλά της Νέας Υόρκης παρευρέθηκε ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλίξμπουργκ, ο τρίτος κατά σειρά γιος του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ.

O 23χρονος νεαρός τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με το μοντέλο και ζάμπλουτη κληρονόμο, Ιζαμπέλ Μασενέ. Πρόκειται για το μοντέλο (ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου μοντέλων IMG), DJ και κόρη της Ναταλί Μασενέ, ιδρύτριας του διαδικτυακού Net-a-Porter που ήταν πρωτοπόρο στην πώληση πολυτελούς μόδας.

Η μητέρα της Iζαμπέλ είναι από τα πιο ισχυρά ονόματα στον κόσμο της μόδας και φίλη της Μαρί Σαντάλ. Το 2010 πούλησε την εταιρία της στον γαλλικό όμιλο Richemont προς 50 εκατομμύρια λίρες. Πατέρας της είναι ο Γάλλος επενδυτής και πλέον ιδιοκτήτης online οίκου δημοπρασιών Αρνό Μασενέ.

O Αχιλλέας Ανδρέας και η Ιζαμπέλ Μασενέ πήγαν στο λαμπερό γκαλά γκαλά του «American Ballet Theatre» στο θέατρο David H. Koch στη Νέα Υόρκη. Το dress code ήταν black tie και ο γιος της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου ήταν πολύ γοητευτικός.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Ο Αχιλλέας Ανδρέας είναι ερωτευμένος τα τελευταία δύο χρόνια με την Ιζαµπέλα Μασενέ. Και οι δύο αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο του NYU, τον περασμένο Μάιο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να διασκεδάζουν σε πάρτι και να κάνουν ταξίδια μαζί, με τις καλοκαιρινές τους διακοπές να πραγματοποιούνται στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι.

SHARE