Η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της Αρη Αργυρόπουλο
Η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της Αρη Αργυρόπουλο/Φωτογραφία: mariabacodimou/instagram
DRISBYDRIS

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου σε ρόλο μοντέλου -Ποζάρει με ρούχα που σχεδιάζει ο ίδιος


Ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας και δημιούργησε το δικό του brand ρούχων.

Το πρώτο του επαγγελματικό βήμα δημοσιοποίησε μέσω του προφίλ του στο Ιnstagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κάθε μέρα και μια νέα αρχή. Μια αλλαγή στις ζωές μας. Από σήμερα για εμένα ξεκινάει μια άλλη αγαπημένη καθημερινότητα και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου και σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε σε αυτό το χαμένο και δυσάρεστο χρονικό διάστημα να μην «πέσω» αλλά να γίνω πιο productive. Άρχισα να κόβω τα ρούχα μου και να τα προσαρμόζω στο σώμα μου, έτσι όπως μου αρέσει -κάτι που και ο μπαμπάς μου έκανε από μικρό παιδί και το πέρασε και σε εμάς-. Τότε κατάλαβα πως κανένα ρούχο μου δεν είναι έτσι όπως το θέλω. Με την βοήθεια της μαμάς μου, η οποία ασχολείται και με τον χώρο της μόδας αποφάσισα να αγοράσω δικά μου υφάσματα και να ράψω τα δικά μου ρούχα έτσι ακριβώς όπως τα θέλω. Με τον καιρό όσο μοιραζόμουν αυτή την σκέψη με τους φίλους μου, είδα μία έντονη επιθυμία να αποκτήσουν και εκείνοι κομμάτια όπως αυτά που σχεδίαζα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω το δικό μου brand όμως πάντα με ενδιέφερε αυτός ο χώρος. Ο λόγος ήταν επειδή φοβόμουν την αποτυχία. Σήμερα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που το δικό μου brand είναι έτοιμο. Άφησα τους φόβους μου στην άκρη για να δω που θα με πάει αυτό το ταξίδι… Το δικό μου ταξίδι. Το drisbydris!».

Δείτε εδώ:

O 19χρονος Αρης Αργυρόπουλος σχεδιάζει τα ρούχα του και μάλιστα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας τα σε ρόλο μοντέλου.


Φωτογραφία: arisargy/instagram

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Νικήτα, ο οποίος σπουδάζει στο Λονδίνο.

SHARE