Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ
Φωτογραφία: Splash/Ideal images
02|02|2022 11:34
SHARE
ΠΡΙΣΛΕΙ ΓΚΕΡΜΠΕΡ

Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ αποδεικνύει ότι έχει την πιο cool μαμά με μια φωτό


Τι σημαίνει αλήθεια για ένα παιδί η πραγματική αποδοχή του από την οικογένεια;

Προφανώς τα πάντα. Αυτό ακριβώς έδειξε και ο γιος της Σίντι Κρόφορντ, Πρίσλεϊ Γκέρμπερ με μια συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου ευχαριστεί την μαμά του που τον αποδέχτηκε ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα.

«Σε αγαπώ μαμά. Σε ευχαριστώ που με άφησες να είμαι εγώ,» έγραψε στην σχετική λεζάντα σε ένα πολύ τρυφερό story, θέλοντας να μοιραστεί μια φωτογραφία της παιδικής του ηλικίας.

Στην φωτογραφία τον βλέπουμε στην αγκαλιά της μαμάς του Σίντι Κρόφορντ, σε μικρή ηλικία, όπου είχε κάνει τα κατάξανθα μαλλιά του πράσινα και τα νύχια του ήταν βαμμένα μαύρα.

Φωτογραφία: instagram stories/@presleygerber

Φαίνεται πως ο μικρούλης είχε έντονη άποψη και ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ, κάτι που είναι εμφανές ακόμη και σήμερα, αφού στα 22 του χρόνια αγαπά το extravagant styling, τα piercings και τα τατουάζ, κοσμώντας το σώμα του ήδη με αρκετά σχέδια.

Η σημερινή εξέλιξη στο στιλ και την προσωπικότητα του χρωστάει σίγουρα πολλά στην μαμά του, Σίντι Κρόφορντ, αφού όπως φαίνεται το super model των 90s υπήρξε μια υπέροχη μητέρα, η οποία βρέθηκε κοντά στα παιδιά της, κάνοντας τα να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και την εμφάνιση τους.

Η ανταμοιβή που λαμβάνει σήμερα, η απεριόριστη αγάπη των παιδιών της, είναι σίγουρα ανεκτίμητη.  

SHARE