γιος Μπάρκουλη
Φωτογραφία: Alpha TV
26|09|2021 11:20
SHARE
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη ανέβηκε στη σκηνή του J2US και εντυπωσίασε


Ο Νίκος Μπάρκουλης, ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του φετινού J2US.

Ο νεαρός είναι ζευγάρι στο παιχνίδι με την Εβελίνα Νικόλιζα.

Χθες το βράδυ, στην πρεμιέρα του σόου, τραγούδησαν το «Victoria» και έκαναν πολύ καλή εντύπωση.

Ο 19χρονος Νίκος Μπάρκουλης στην σκηνή ήταν πολύ άνετος, τόσο μάλιστα που εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές. Ο Νίκος συγκέντρωσε θετικά σχόλια για το πως ξεδιπλώνεται στην σκηνή, που το απέδωσε στο γονίδιο που κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Ο 19χρονος γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» πως θέλει να γίνει ηθοποιός και μάλιστα θέλει να περάσει στη σχολή του Εθνικού κάτι που θα έκανε τον πατέρα του υπερήφανο. Στην ίδια συνέντευξη πριν από δύο χρόνια, ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε για πρώτη φορά για τη νόσο Crohn, το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει από την ηλικία των 11 ετών.

O ίδιος διατηρεί λογαριασμό στο Tik Tok και από τα βίντεο που θα δεις κι εσύ παρακάτω έχει κληρονομήσει το γονίδιο της γοητείας από τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη. Με ιδιαίτερο κούρεμα και σκουλαρίκι στο αυτί, ο Νίκος Μπάρκουλης, σίγουρα θα έχει κάψει καρδιές και όλα δείχνουν πώς σίγουρα θα μάς απασχολήσει στο μέλλον.

Οι κριτές δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες της Εβελίνας Νικόλιζα, που είναι κόρη μιας επίσης καλλιτέχνιδος, της Μπέσσυς Αργυράκη.

Πηγή βίντεο: Ten lifenews

SHARE