Ο Μελέτης Ηλίας
Ο Μελέτης Ηλίας/Φωτογραφία: NDP photo agency
18|01|2023 09:05
SHARE
ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο γιος του Μελέτη Ηλία έγινε 7 ετών -Παίζει σε αγώνα ποδοσφαίρου, δείτε πόσο μεγάλωσε


Ο Μελέτης Ηλίας δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον γιο του, ο οποίος έγινε 7 ετών.

O ηθοποιός, έγινε ευρέως αγαπητός και στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Το Σόι Σου» ενώ η σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας χρόνια» τον έβαλε για τα καλά στις καρδιές των θαυμαστών.

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μάλιστα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του στο προφίλ του στο Instagram, από τα θεατρικά και τηλεοπτικά του projects, αλλά και από στιγμές με την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην οικογένειά του και μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Bovary.gr έχει δηλώσει «Αν ήμουν ελεύθερος θα ήμουν πολύ πιο ανέμελος. Αλλά από την στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια, είναι πολύ πιο πολύτιμο αυτό που έχω στήσει από οποιαδήποτε μορφή ανεμελιάς ή γνωριμιών.»

Ο γιος του Μελέτη Ηλία έγινε 7 ετών -Παίζει σε αγώνα ποδοσφαίρου, δείτε πόσο μεγάλωσε

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος έγινε 7 ετών και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Στη φωτογραφία ο μικρός Δημήτρης φαίνεται στο γήπεδο του ποδοσφαίρου να παίζει σε αγώνα, ενώ ο περήφανος μπαμπάς τον φωτογραφίζει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Γενέθλια με αγώνα καιπεριβραχιόνιο αρχηγού. Πως πέρασαν 7 χρόνια! Μητσάρα μου να τα εκατοστήσεις! Συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις!»

SHARE