Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα - Λι Φέρνες
Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα - Λι Φέρνες/Φωτογραφία: ΑP images
MET GALA 2023

Ο Χιου Τζάκμαν στο Met Gala με την σύζυγό του -Λαμπεροί και (ακόμα) ερωτευμένοι


Είναι παντρεμένοι εδώ και 27 χρόνια. Εκείνος 54 ετών, εκείνη 67. Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και πήγαν μαζί στο Met Gala.

Ο Χιου Τζάκμαν, ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, παντρεύτηκε το 1996 την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη αγαπημένη του, ηθοποιό και παραγωγό, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Η περίπτωσή τους είναι η τρανή απόδειξη του ρητού «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

Η Ντέμπορα Λι Φέρνες επέλεξε για την εμφάνισή της στο Met Gala μια εφαρμοστή μαύρη τουαλέτα Tom Ford. Oσο για τον σύζυγό της, Χιου Τζάκμαν, ένα μαύρο κοστούμι Τom Ford.

Ο Χιου Τζάκμαν στο Met Gala με την σύζυγό του -Πρόσφατα γιόρτασαν 27 χρόνια γάμου

Ο Χιου Τζάκμαν και η ηθοποιός και παραγωγός, Ντέμπορα Λι Φέρνες, παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε ένα χρόνο πριν, στα γυρίσματα της αυστραλέζικης τηλεοπτικής σειράς «Corelli», ενώ φέτος γιόρτασαν την 27η επέτειο του γάμου του. 

Η εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στο Met Gala κέρδισε τις εντυπώσεις.

Φωτογραφία: AP images

Ο Χιου Τζάκμαν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος με την Ντέμπορα Λι Φέρνες. Το ζευγάρι πόζαρε στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

SHARE