Ο Χρήστος Σπανός με μαύρο t-shirt
Φωτογραφία: Instagram/ @christosspanos
INSTAGRAM

Ο Χρήστος Σπανός φωτογραφίζει την σύζυγο και την κόρη του -«Λατρεμένα μου πλάσματα»


Ο Χρήστος Σπανός φωτογράφισε τις γυναίκες της ζωής του: την κόρη του, Μαρίνα, και την σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου.

Ο Χρήστος Σπανός έχει αποκτήσει την κόρη του, Μαρίνα, με την σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου, την οποία γνώρισε όσο σπούδαζε στο Εθνικό Θέατρο, η οποία υπήρξε και καθηγήτριά του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός έχει δηλώσει για την σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Ο Χρήστος Σπανός φωτογραφίζει την σύζυγο και την κόρη του -«Λατρεμένα μου πλάσματα»

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία και πλέον με την κόρη του Μαρίνα, η οποία είναι 20 ετών, όταν βγαίνουν μοιάζουν για φίλοι παρά για πατέρας με κόρη. Η Μαρίνα είναι μουσικός και τραγουδίστρια.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ως «Ερμής» από το Άκρως Οικογενειακόν» δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram δύο φωτογραφίες της συζύγου του με την κόρη τους και σημείωσε: «λατρεμένα μου πλάσματα».

SHARE