Ο Κιάνου Ριβς
Φωτογραφία: Esquire, Photographer: Nathaniel Goldberg
ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ

Κιάνου Ριβς -Ντρου Μπάριμορ: Η βόλτα τους με την μηχανή στα 16α γενέθλια της και μια συνέντευξη γεμάτη «αγάπη», που έλιωσε τους φανς


Ο Κιάνου Ριβς είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα.

Και είναι στην επικαιρότητα για όλους τους σωστούς λόγους. Ο 57χρονος ηθοποιός έχει καταφέρει να απασχολεί τα μέσα με τους εκπληκτικούς του ρόλους, τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και με τον super cool χαρακτήρα του, που έχει κάνει τις γυναίκες παγκοσμίως να τον λατρεύουν.

Όχι επειδή είναι ακόμη ένας ωραίος άνδρας με ταλέντο και φήμη, αλλά γιατί είναι ο φίλος ή ακόμη και ο σύντροφος που όλες θα θέλαμε να είχαμε. Ένας βαθιά ευγενής άνθρωπος, αντικομφορμιστής, με σπάνια ποιότητα χαρακτήρα και αστείρευτο χιούμορ, που στέκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπά.

Αυτή την φορά, ο Κιάνου Ριβς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της πρώην συμπρωταγωνίστριας του, Ντρου Μπάριμορ, αφού οι δυο τους έκαναν μαζί την ταινία Babes in Toyland, πίσω στο 1986.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε η βραβευμένη ηθοποιός, ο Κιάνου Ριβς της είχε κάνει το πιο όμορφο δώρο για τα 16α γενέθλιά της, όταν της έκανε έκπληξη, πηγαίνοντας την μια βόλτα με την μηχανή του. «Με πήγες την καλύτερη βόλτα της ζωής μου. Ένιωθα τόσο ελεύθερη, ήμουν ένας τόσο ελεύθερος άνθρωπος. Και ήταν ακριβώς εκείνη η στιγμή που αγάπησα την ζωή και ήμουν τόσο ευτυχισμένη, που κράτησα αυτή την γλυκιά ανάμνηση μέχρι σήμερα, γιατί όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το να νιώσουμε ξανά έτσι», είπε.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη έμοιαζε πιο πολύ με μια συζήτηση δύο παλιών και αγαπημένων φίλων. «Στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη, έτσι δεν είναι;», ρώτησε η Ντρου Μπάριμορ, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση του Κιάνου Ριβς πως «Εάν δεν είναι έτσι, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Όχι μόνο προσωπικά αλλά και ως κοινωνία».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Εάν αγαπάς, τότε πρέπει να παλεύεις για την αγάπη σου. Γιατί διαφορετικά, τι είδους αγάπη είναι αυτή; Οι άνθρωποι θεωρούμε τόσο φυσιολογικό να παλεύουμε για την ζωή μας, για το τι είναι αληθινό και τι όχι, να μαχόμαστε απέναντι σε όπλα, αλλά όχι για την αγάπη. Νομίζω πως όλοι μας μπορούμε να ταυτιστούμε με αυτό».

Φυσικά και έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού και, για ακόμη μια φορά, την δική μας αγάπη.

SHARE