Διακόσμηση σπιτιού
To design item που προσέξαμε αμέσως/Φωτογραφία: Η&Μ Home
DECO TREND

Βρήκαμε τον οικονομικό καθρέπτη που θα δώσει μια νότα κομψότητας και στιλ στο σπίτι


Με μια γρήγορη ματιά στα H&M Ηome ένας φινετσάτος καθρέπτης αμέσως μάς τράβηξε την προσοχή.

Αν είσαι σε διαδικασία που θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού σου και ψάχνεις ένα μοντέρνο και στιλάτο αντικείμενο που θα αναβαθμίσει το interior design του σπιτιού σου, τότε ίσως να έχουμε την ιδανική πρόταση για εσένα.

Ο κομψός καθρέπτης από τα H&M Ηome είναι στρογγυλός με χειροποίητη κορνίζα ρατάν. Είναι ιδανικός για το υπνοδωμάτιο, αλλά μπορείς να τον τοποθετήσεις και σε άλλους χώρους του σπιτιού, όπως το μπάνιο και το χολ.

Μπορεί να έχεις συνδέσει τα έπιπλα ρατάν με παλαιότερες εποχές, ωστόσο έχουν επιστρέψει στη μόδα ως design trend από το 2020. Με την υπέροχη, φυσική υφή, την easy chic αισθητική που αποπνέουν και την ικανότητά τους να μεταμορφώσουν ακόμα και την πιο βαρετή γωνιά στην πιο στιλάτη, τα ρατάν έπιπλα σταμάτησαν πλέον να θεωρούνται κομμάτι του παρελθόντος και επιστρέφουν στην πιο updated εκδοχή, εμπνέοντας μια από την πιο δυνατή τάση κι αυτής της σεζόν.

Τα φυσικά υλικά (ψάθα, μπαμπού, ρατάν) ήρθαν για να μείνουν στη διακόσμηση και ό,τι αγοράσετε τώρα θα σας ακολουθεί για χρόνια.

Τον καθρέπτη από τα H&M Ηome θα τον βρεις εδώ και κοστίζει 49.99 ευρώ.

Τα ρατάν έρχονται και φέτος πιο ανανεωμένα και chic από ποτέ, με στόχο να δώσουν μια νότα κομψότητας και στιλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Ενας καθρέπτης αντανακλά στην κυριολεξία την καθημερινότητά μας στο σπίτι, είναι το αξεσουάρ που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στην διακόσμηση, μεταμορφώνει τον τοίχο, «μεγαλώνει» το δωμάτιο κι έχει να δώσει ακόμα πολλά στο interior design.

Αν αυτή τη στιγμή ρωτήσετε έναν interior designer ποια αξεσουάρ μπορούν να δημιουργήσουν ένα elegant σκηνικό σε ένα σπίτι -ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά του- σίγουρα θα συμπεριλάβει σε αυτά κι έναν καθρέπτη σε ιδιαίτερο σχήμα ή από ένα ιδιαίτερο υλικό. Ένας τοίχος ποτέ δεν φαίνεται αδιάφορος όταν φιλοξενεί έναν stylish καθρέπτη.

SHARE