Ο Κώστας Χατζηχρήστος
Ο Κώστας Χατζηχρήστος/Φωτογραφία: Φίνος Φιλμ
FLASHBACK

Ο Κώστας Χατζηχρήστος γαμπρός στον τρίτο του γάμο -Στο πλευρό της Καίτης Ντιριντάουα


Ο κωμικός ηθοποιός Κώστας Χατζηχρήστος είχε μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες.

Παντρεύτηκε πέντε φορές και όσοι τον γνώριζαν έλεγαν ότι αν μία γυναίκα του άρεσε την προσέγγιζε με «κινηματογραφικό τρόπο» που ήταν αδύνατο να μην τον ακολουθήσει.

Ο πρώτος του γάμος έγινε στη Βόρεια Ελλάδα την περίοδο της κατοχής. Η κοπέλα που παντρεύτηκε ήταν η Νίτσα, ένα κορίτσι που καταγόταν από τη Νάουσα. Έμειναν μαζί αρκετά χρόνια ώσπου ήρθαν στην Αθήνα. Τότε γνώρισε την Κούλα Νικολαϊδου και ερωτεύτηκε την αδερφή της, τη Μαίρη Νικολαϊδου με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη, την Τέτα.

Το 1952 συγκρότησε τον δικό του θίασο και συνεργάστηκε με την ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιθεώρησης. Ένα βράδυ που έπαιζαν μαζί της εξομολογήθηκε τον έρωτά του και της ζήτησε να πάνε για φαγητό. Η Καίτη Ντιριντάουα δέχτηκε και από τότε έκαναν δεσμό. Ο Κώστας Χατζηχρήστος πήρε το δεύτερο διαζύγιο και το 1959 ο γάμος του με την πληθωρική ηθοποιό, έγινε πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων.

Μια φωτογραφία από τον γάμο του Κώστα Χατζηχρήστο με την Καίτη Ντιριντάουα δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Elenas Diary Blog στο Instagram.

Ο Κώστας Χατζηχρήστος γαμπρός στον τρίτο του γάμο -Στο πλευρό της Καίτης Ντιριντάουα

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Στις 30 Σεπτεμβρίου 1959 ο γάμος του Κώστα Χατζηχρήστου με την πληθωρική ηθοποιό Καίτη Ντιριντάουα με το περιπετειώδες παρελθόν στα χρόνια του εμφυλίου, έγινε το πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Ο δημοφιλής κωμικός είχε μια πολυτάραχη ερωτική ζωή. Είχε αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο γάμο του με τη Μαίρη Νικολαΐδου που δεν κράτησε πολύ καθώς στη ζωή του μπήκε η Καίτη Ντιριντάουα με την οποία απέκτησε μια ακόμη κόρη. Ούτε αυτός ο γάμος όμως έμελλε να κρατήσει. Ο ίδιος ο Κώστας Χατζηχρήστος είχε διηγηθεί για τη σχέση του με τις γυναίκες: «Πρώτα απ' όλα οι γυναίκες δεν έπαιξαν μόνο σε 'μένα καθοριστικό ρόλο, αλλά φαντάζομαι σε κάθε άντρα ανεξάρτητα από επάγγελμα, τάξη και χρώμα. Τώρα ιδιαίτερη αδυναμία εκτός από τις νόμιμες συζύγους μου Μαίρη Νικολαΐδου και Καίτη Ντιριντάουα είχα στην Άννα Φόνσου, τη Μάρθα Καραγιάννη, την Ντίνα Τριάντη, τη Σπεράντζα Βρανά και την Μπεάτα Ασημακοπούλου…».

SHARE