Κώστας Καίσαρης και Χριστιάνα Καίσαρη
Κώστας Καίσαρης και Χριστιάνα Καίσαρη/Φωτογραφία: NDP photo agency
NIGHT OUT

Ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του, Χριστιάνα, σε νυχτερινή έξοδο -Πού διασκέδασε το ζευγάρι


Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε το ζεύγος Καίσαρη σε βραδινή έξοδο.

Ο δημοφιλής κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης και η σύζυγός του, Χριστιάνα, διασκέδασαν στο κέντρο NOX όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Το ζευγάρι είναι μαζί 41 χρόνια και πολύ αγαπημένο. Ο Κώστας Καίσαρης σε μια σπάνια συνέντευξή του στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη το 2018 είχε δηλώσει για τη σύζυγό του, Χριστιάνα: «Όταν τη γνώρισα, δεν είχα διαζύγιο και δεν μπορούσα να την παντρευτώ, αλλιώς θα το είχα κάνει από την πρώτη μέρα. Όπως είχε πει κάποτε ο συγχωρεμένος ο κουμπάρος μου Θόδωρος Βαρδινογιάννης -που ήταν για μένα ένας σταθμός στη ζωή μου-, «εσύ είσαι σαν τον τέντζερη και η Χριστιάνα από πάνω το καπάκι». Και πράγματι ισχύει. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε συνεργάσιμοι. Είναι πολύ σπάνιο να συνεργάζεται ένα ζευγάρι στη δουλειά και να μη σκοτώνεται. Σκοτωνόμαστε μεν, αλλά το βράδυ έχει: «Αγαπάκι μου, τι κάνεις; Πού θα πάμε;».

Κώστας Καίσαρης-Χριστιάνα Καίσαρη-Ηλίας Μαροσούλης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του, Χριστιάνα, σε νυχτερινή έξοδο

Ο Κώστας Καίσαρης και η σύζυγός του, Χριστιάνα, απόλαυσαν τον Αντώνη Ρέμο πάνω στη σκηνή. Το ζευγάρι έχει μια προτίμηση στον τραγουδιστή, τον οποίο έχει απολαύσει σε πολλές συναυλίες του στη Μύκονο.

Ο Κώστας Καίσαρης πόζαρε χαμογελαστός αγκαλιά με τη σύζυγό του, η οποία φορούσε μία μίνι μπεζ φούστα με χρυσά μποτάκια. Μαζί τους στη φωτογραφία ήταν ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης, ιδιοκτήτης του κέντρου NOX στην Ιερά Οδό.

SHARE